Voksen Ung-leder på Sunnmøre

Randi Fagerhol Lauvås (57) fra Ålesund blir ny leder for ImF-Ung Sunnmøre.

– Hun starter i 90 prosent stilling rundt 1. februar, opplyser kretsleder Johan Halsne i Sunnmøre Indremisjon til sambåndet.no.

Randi Fagerhol Lauvås var fram til sist høst barnehagestyrer hos NLM-barnehagene avdeling Tryggheim Ålesund, og siden da har hun vært pedagogisk fagkonsulent hos NLM-barnehagene AS.

– Vi hadde to å velge blant til stillingen. Valget falt på Lauvås av to grunner. Vi tror vi trenger en med ledererfaring, og det har hun. For det andre trenger vi en som kan nå barn og som er dyktig med tanke på familierelasjoner. På ungdomssiden er vi noe dekket inn fra før, sier Halsne.

Prosjektarbeider Alice Holmen har midlertidig vært leder for ImF-Ung Sunnmøre, en funksjon hun trer ut av 25. januar.

– Randi Fagerhol Lauvås har både den utdanningen og erfaringen som skal til. Blant annet har hun pedagogisk bakgrunn, slik at hun for eksempel kan følge opp T2-studenter fra Bildøy bibelskole på en god måte, sier Halsne.

Den nye Ung-lederen skal lede en avdeling som foruten henne selv består av tre personer i ulike stillingsbrøker. Stillingen var aldri lyst ut, og kretsen har brukt en del tid og gått noen runder.

– Vi ble tipset om begge personene som nå har vært vurdert for stillingen og tok kontakt med dem selv, sier Johan Halsne.

Avdelingen som Randi Fagerhol Lauvås får ansvar for, har ansvar for konfirmantarbeid, Pit stop, leirstedsarbeid og lagsbesøk.

– Tanken er også at Lauvås skal utvikle og bedre kontakten mellom kretsen og skolene. Hver dag har vi 350 elever som møter opp på skolene vi eier. Her tror vi det ligger et potensial med tanke på leirledere og ungdomsledere, sier Halsne.

Kretslederen i Sunnmøre Indremisjon påpeker også at Lauvås er en kvinne med livsvisdom og erfaring.

– Det gjør at hun har mye å bidra med i møte med folk, sier Johan Halsne.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.