Arild Berstad nominert til hederspris

I 2013 ble Arild Berstad stemt fram til Årets ildsjel i Indremisjonsforbundet, og nå er han nominert som en av fem kandidater til avisen Dagens hederspris i 2016.

Begrunnelsen er den samme som da han ble foreslått og kåret til Årets ildsjel i ImF på generalforsamlingen i Lyngdal: Det som nå er blitt en 39 år lang innsats som leder for ungdomskoret Respons på Emblem bedehus utenfor Ålesund.

I tillegg har Berstad i mer enn ti år ledet voksenkoret Korahs på samme bedehus. Han har også skrevet flere sanger, så som «Se på han, se din redningsmann» og «Videre med Jesus» (melodi).

Les mer og se video: Arild Berstad er årets ildsjel i ImF

Det er åpent for alle og enhver å foreslå kandidater til Dagens hederspris (fristen for i år er gått ut). En jury på tre personer nominerer så fem av de foreslåtte kandidatene. Hedersprisen deles så ut i februar måned.

Prisen ble første gang delt ut i fjor, og da var det Karin Haugnes fra Grimstad som ble kåret. Prisen består av en gave på 10.000 kroner og går til en ildsjel på grasrota i Kristen-Norge.

De andre kandidatene er Paul Odeh fra Stavanger, Berit Hognestad fra Hamar, Liv Hilde og Helge Tønnes Langåker fra Åkrehamn og Solbjørg og Åge Sele fra Finnsnes/Harstad. Her kan du lese om hvorfor de er nominert – og avgi din stemme.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.