Danielsen vant NM-Mix i volleyball

NM-Mix-finalen i volleyball for videregående skoler ble et rent misjonsoppgjør.

Finalen gikk i Stavanger i helgen mellom Danielsen videregåande skole og Framnes kristne vidaregåande skule.

– Det var en skikkelig kristen finale, sier lærer og lagleder Miriam Kleppa ved Danielsen videregående skole. – Det var helt topp arrangement og bra opplegg som var godt gjennomført.

Danielsen spilte i gruppespillet mot Solborg Folkehøgskole og Greåker vgs og vant begge kampene 2-0. De slo Tertnes 2-1 i kvartfinalen og Fusa 2-1 i semifinalen. Finalen spilte de altså mot Framnes, og den vant de med 2-0. To av Danielsen-spillerne, Peter Brennhaug og Vegard Asphaug, ble kåret til henholdsvis beste angriper og beste legger i mix-klassen.

God stemning
Samme helgen var elever fra Danielsen og Framnes med på Impuls-konferanse, noe som betydde at det kom litt ekstra folk å så på.

– Det var kjekt, hyggelig og god stemning, og laget ble mer sammensveiset, sier den andre laglederen og lærer Nils Ivar Brennhaug ved Danielsen.

Danielsen NM Volleyball2

Kampen er over. Danielsen har vunnet. Foto: Danielsen videregående skole

Godt å vinne
– Hvordan klarte dere å vinne?

– Vi har tre gutter som har spilt i Sotra Volleyballklubb i sju–åtte år. Alle trengs, men de var viktige for at vi vant.

På spørsmål om hvordan det var å vinne, legger Brennhaug ikke skjul på at det gjorde godt, og han fortsetter å trekke frem laget.

– De var gode til å ta imot smasher og server. Der var flere spillere som gjorde det bra.

Gode tilbakemeldinger
– Hva betyr det for dere å vinne?

– Det betyr veldig mye motivasjon for jentene å være med og spille god volleyball. Guttene vet vi spiller god volleyball. For skolen var det godt at vi fikk gode tilbakemeldinger på spillet og måten å opptre på. Alle var med, og alle hjalp med å gjøre andre gode, sier Brennhaug.

Tilbake på skolen overrakte elevene pokalen til rektor. Ifølge Brennhaug fikk de mange gode ord.

– For skolen vil vi vurdere om vi skal satse enda mer på idrett, om det skal bli et fagtilbud. Det at de vant, støtter i alle fall arbeidet, sier Nils Ivar Brennhaug.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.