Stammen vil forandre byen

-Nøkkelen til å se forvandling i våre omgivelser er vår overgivelse til Jesus, fastslår Bedehuskirken på Bryne.

Overgivelse og forvandling blir stikkord for årets utgave av Stammefeiring i den ImF-tilknyttede forsamlingen på bedehuset Saron i jærhovedstaden. «Overgitt til Jesus for å se byen forvandlet» er temaformuleringen for arrangementet som starter i formiddag og varer til lørdag.

Hovedsesjonene er det i hovedsak Mal Calladine og Caesar Kalinowski som står foran. De har vært talere på Stammefeiring også tidligere.

Kristi Himmelfartsdag og lørdag blir det i tillegg seminarer. Jarle Mong skal snakke om å bli ledet av Jesus til «å bli vårt egentlige jeg, være til stede i eget liv og komme i kontakt med ‘den stille hvisken’ – stemmen bak alt».

Caesar Kalinowski har fått temaet «hvordan lytte og respondere til Gud i evangeliets lys». Mal Calladine skal snakke om hvordan man kan skape en «jeg kan-kultur» som tar inn over seg at forandring er mulig, og at man vil kunne gjøre en forskjell.

Lørdag deler Børge Salte, medlem av Bedehuskirken, sin historie om hvordan Jesus møtte ham på nytt for halvannnet år siden. Sam Lovell snakker om hvordan den kristne kirke kan synliggjøre Guds visdom og kraft for hele skaperverket. Den viktige starten på et liv som etterfølger av Kristus er tema for medlem av forkynnernettverket i Bedehuskirken, Kent Tjelta. Caesar Kalinowski skal undervise om historiefortelling, mens siste seminar er ved Mal Calladine og handler om bibelske prinsipper for relasjoner mellom mennesker.

Torsdag kveld er satt av til hjemmefester, og fredag kveld blir det grillfest på Jærmuseet. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.