Kenneth Foss minner på at det snart er siste frist for å melde seg på Lederkonferansen. Foto: Brit Rønningen

Siste frist for å bli med på Lederkonferansen

Tor Andre Haddeland fra Hægebostad skal på ImFs lederkonferanse og anbefaler også andre å melde seg på.

‒ Jeg har meldt meg på Lederkonferansen fordi jeg synes det var veldig bra i fjor. Så jeg anbefaler folk å komme. Det er noe med å treffe andre folk i organisasjonen og lære av hverandre, sier Haddeland fra Hægebostad.

Stor bredde
En annen som har meldt seg på Lederkonferansen, er Rigmor Hatlen fra Molde. Hun var også der i fjor, og det ga mersmak.

‒ Jeg synes det var fantastisk å være der. Det var veldig stor bredde i nettverk og seminar, og det er veldig bra at frivillige og ansatte kan være sammen. Et bra alternativ til arbeidermøtet, mener Hatlen.

Påmeldte
I skrivende stund er det 442 påmeldte på Lederkonferansen. Når det gjelder nettverk og seminar, så er det fortsatt slik som sambåndet.no skrev 19. september, at nettverket Trosforsvar har flest påmeldte (94), og blant seminarene er det Hva er vranglære? ved Espen Ottosen på fredag og Ekteskapet, barnet og Bibelen i en kjønnsnøytral tid – hva skjer og hva står på spill? ved Øyvind Benestad på lørdag som har flest påmeldte, med henholdsvis 92 og 75 deltakere.

‒ Jeg synes det er veldig bra. Det er et høyt deltagertall, og det viser at vi har gjort noe bra på fjorårets konferanse. Folk var fornøyd, sier arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i Indremisjonsforbundet (ImF).

Tirsdag 23. oktober klokken 23.59 er siste frist for å melde seg på Lederkonferansen. Foss oppfordrer folk til å melde seg på før fristen går ut. Reisekonsulent Geir Sandvik opplyser til sambåndet.no at det fortsatt er mulighet for å være med på fellestur til konferansen.

Tor Andre Haddeland Foto: Privat

  • – Det er god plass på både bussen som går fra sør og den som går fra nord. Bussen fra sør kommer i hvert fall til å gå. Det er ikke sikkert bussen fra nord vil gå. Kanskje vi vil sette inn en minibuss i stedet, sier Sandvik.

Fantastisk
Runar Kvilhaugsvik fra Fitjar skal også på Lederkonferansen.

‒ Jeg var der i fjor, og jeg synes det var fantastisk og spennende å være der. Du treffer folk som våger å tenke nytt, og du kan få nye nettverk, og det er veldig bra lovsang, sier Kvilhaugsvik.

Mens Haddeland og Hatlen har meldt seg på henholdsvis nettverket Forkynnelse og Lovsang – Det handler ikke om meg, skal Kvilhaug være med på nettverket Nye Fellesskap.

Forventninger
‒ Hvilke forventninger har du til konferansen?

‒ Jeg har store forventninger til at Gud i løpet av konferansen skal gjøre store ting i menneskers liv som får konsekvenser for livene våre. Han kan gjøre store ting gjennom at vi kommer sammen, svarer Kvilhaugsvik.

‒ Jeg forventer at det blir gode samtaler og god undervisning, og at jeg får et godt verktøy jeg kan bruke i egen tjeneste, sier Haddeland.

Hatlen oppsummerer sine forventninger slik:

‒ Jeg forventer mye god forkynnelse, inspirasjon til arbeidet videre, godt fellesskap og å komme beriket hjem.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.