BYTTER JOBB: Even Dybvik går fra kolonial til jernvare. Foto: Randi Fagerhol Lauvås

Misjonens fargehandel har fått daglig leder

ImF Sunnmøre har nå overtatt som eier av jernvare- og fargehandelen Johan R Sunde og har ansatt Even Dybvik til å lede driften av butikken.

Det var på et ekstraordinært årsmøte for ImF Sunnmøre før jul at det ble vedtatt at kretsen skal overta Johan R Sunde AS og kretsstyret fikk fullmakt til å sette opp et holdingselskap som skulle arbeide videre med kjøpet.

Som sambåndet.no har skrevet tidligere, ønsket ekteparet Johan og Linbjørg B. Sunde, som har vært henholdsvis styreleder og daglig leder og styremedlem i selskapet, å pensjonere seg og har ikke noen i nær familie som ønsker å overta driften. Derfor tilbød de misjonen å kjøpe butikkdriften.

Signert
Kjøpspapirene ble signert fredag 4. januar, og ImF Sunnmøre Holding AS er blitt ny eier. I tillegg har holdingsselskapet ansatt Even Dybvik som ny daglig leder for jernvare- og fargehandelen.

‒ Det er veldig greit å få på plass en som kan drifte butikken, men det er ennå ikke helt avklart når han begynner, sier styremedlem i ImF Sunnmøre Holding AS, Kjell Harald Otterlei, til sambåndet.no.

Interessert
Dybvik er en 50 år gammel familiefar fra Langevåg med lang erfaring fra dagligvarehandel. For tiden jobber han hos Spar Spjelkavik.

‒ Jeg trives blant kunder. I den siste tiden har jeg tenkt på å skifte bransje. Og da tilbudet som daglig leder hos Johan R Sunde kom, var det ingen betenkningstid hos meg. Tenk å få jobbe med noe som man er interessert i på fritiden! Det må jo være en drøm. Ser på meg selv som «altetende» i bransjen, sier Even Dybvik.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.