ANSATT: Laila Eidsheim Flaa tar med seg solid skoleerfaring inn i jobben som studieleder ved Bildøy Bibelskole. FOTO: PRIVAT

Ny studieleder på Bildøy

Laila Eidsheim Flaa (45) blir ny studieleder på Bildøy Bibelskole. Hun er i dag rektor på Danielsen ungdomsskole Frekhaug.

Det går fram av en pressemelding skolen sendte ut i ettermiddag. Eidsheim Flaa er allmennlærer med grunn- og mellomfag i kristendom. Hun har også gjennomført utdanning i pedagogisk veiledning og rektorskolen ved NLA.

Eidsheim Flaa har tidligere jobberfaring fra både Indremisjonsforbundet som barne- og familiekonsulent og en 3-års periode som administrasjonsleder i Barnevakten. Hoveddelen av sin yrkesaktive karriere har hun jobbet i Danielsen sitt skolesystem ved ulike ungdomsskoler i Bergensområdet. Der har hun vært seks år på Sotra før hun ble rektor på henholdsvis Osterøy og Frekhaug. På de to siste skolene har hun vært med helt fra etableringen av skolene.

Komplementerer

Styreleder Edvard Thormodsæter sier i en kommentar at han en svært fornøyd med at ansettelsen er landet, og at en i ansettelsesprosessen har lagt vekt på å finne en kandidat som kunne fylle den profilen som utlysningen beskrev.

– I Eidsheim Flaa har vi gjort en ansettelse som komplementerer ledergruppen på skolen, og vi får inn en person utenfra som har bred kjennskap til friskoledrift og ledelse. Hun har samtidig stor innsikt og erfaring fra indremisjonsbevegelsen. Vi er glade for å ønske henne velkommen med på Bildøylaget.

Laila Eidsheim Flaa er gift med Knut Rune og bosatt i Knarvik nord for Bergen.

Publisert onsdag 10. juni: Ord og handling (leder)

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.