VELKOMMEN: Ane Almås (i midten) og studenter ønsker velkommen til Bildøy Bibelskole. FOTO: Eline Gilje

Promoterer Bildøy med musikkvideo

På flyet fikk Kristoffer Norbye idé til en sang som nå er blitt til musikkvideo. Regissør av videoen, Sofie Arnesen, håper den vil få flere til å ta et år på Bildøy Bibelskole.

‒ Jeg hadde tenkt lenge på at jeg skulle lage en sang om å gå på Bildøy, for å promotere det gode tilbudet, forteller bibellærer og markedsleder Kristoffer Norbye ved Bildøy Bibelskole til sambåndet.no.

Da han skulle hjem til Nord Norge på juleferie, fikk han inspirasjon på flyet.

En historie
‒ På flyet kan du ikke gjøre så mye, så du har mulighet til å være kreativ. Teksten til Velkommen til Bildøy kom til meg. Den forteller historien om en person som hører om Bildøy Bibelskole og som så søker på skolen og går der et år, sier Norbye.

Nærmere bestemt handler det om en jente som drømmer om et friår hvor hun kan treffe nye folk og få nye venner og bli bedre kjent med Jesus. Så oppdager hun Bildøy Bibelskole og søker og blir student der. Det ender med at hun får mange nye venner.

Se videoen her (åpnes i egen lenke):

https://www.facebook.com/Bibelskole/posts/3340612859390182

Prosessen
Norbye viste sangen til Sofie Arnesen som er PR-arbeider i ImF-Ung og driver Sofie Arnesen Media, og Ane Almås. Etter planen skulle Almås spille inn sangen i studio i Oslo den 12. mars, dagen da Norge ble stengt på grunn av koronaviruset, og alt ble derfor lagt på vent frem til nå. Sangen ble spilt inn den 18. september med Almås og Norbye som vokalister. Etter innspilling reiste de til Bildøy for å filme.

‒ Vi brukte en uke på innspillingen, og vi har også med klipp fra studieturer, fjellturer og undervisning på skolen, sier Sofie Arnesen.

DANS: Studenter og Kristoffer Norbye og Ane Almås danser for å promoterer Bildøy Bibelskole i musikkvideoen «Velkommen til Bildøy». DRONEBILDE: Peter Elias Hoddevik

Dans
Hvem har koreografert dansen i videoen?

‒ Ane og jeg laget dansen og koreografien og la den ut på nett så folk kunne øve på den. Vi prøvde å lage den så enkel at de fleste studentene på Bildøy kunne klare den, og vi ville også at den skulle være kul, slik at danserne kunne se så kule ut som mulig. Så øvde vi en dag sammen og spilte inn dagen etterpå.

Hva har vært viktig for deg når du har laget denne musikkvideoen?

‒ Det var viktig for oss å lage en video som treffer ungdom og som viser hvor fantastisk det er på Bildøy. Det er en promotering av Bildøy Bibelskole.

Respons
Hvordan har responsen vært?

‒ Jeg er overveldet over den gode responsen vi har fått på videoen. Jeg håper at flere får lyst til å gå på Bildøy Bibelskole etter å ha sett den, sier Sofie Arnesen og føyer til:

‒ Jeg føler meg veldig privilegert som har fått være med på å lage denne videoen. Det har vært mye jobb, men også veldig gøy, og det har vært en velsignelse. Vi har aldri laget en så stor videoproduksjon på Bildøy.

Kristoffer Norbye liker også det endelige resultatet av det som var hans idé.

‒ Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det er så godt som man kan drømme om, og jeg har fått jobbe med et fantastisk team, sier Kristoffer Norbye.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.