KALLER INN: Det blir ekstraordinær generalforsamling (GF) i ImF 24. februar neste år. Bildet er fra ordinær GF i 2022. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Innkaller til ekstraordinær generalforsamling

ImF-styret har vedtatt å innkalle til ekstraordinær generalforsamling. Bakgrunnen er den økonomiske situasjonen i forbundet.

Publisert 05.12.23 kl. 14.26.

Vedtaket ble gjort på styremøtet 25. november. Datoen for den ekstraordinære generalforsamlingen (GF) blir lørdag 24. februar 2024. Krets- og forsamlingsledere ble varslet tirsdag ettermiddag.

– Som de fleste av dere kjenner til, har ImF en tid hatt økonomiske utfordringer, og styret ønsker å få på plass et bredt eierskap til nødvendige tiltak for å rette opp i den økonomiske situasjonen, skriver ImF-leder Runar Landro i e-posten som ble sendt ut.

Samlingen vil være fysisk og finne sted i Bergensregionen. Det er antydet en varighet på seks–sju timer.

Sakspapirer

– Formell innkalling med sakspapirer vil bli sendt ut senest 23.12, slik at vi overholder den lovpålagte fristen på åtte uker, heter det videre i e-posten.

Denne innkallingen vil gå direkte til alle kretser, lag, foreninger og forsamlinger som har rett til å møte på en generalforsamling i ImF.

Omsorg

– Vi som har vår daglige tjeneste i ImF sentralt, vil takke for omsorg og forbønn. Det har vært en stor glede å møte mange misjonsvenner i forbindelse med de jubileumsmøtene vi har fått anledning til å arrangere i samarbeid med kretser og forsamlinger, understreker Landro.

I møtet 25. november ba ImF-styret samtidig administrasjonen jobbe videre, fram mot ekstraordinær GF, med å utrede salg av aktuelle eiendommer og eiendeler, slik Sambåndet skrev om i nummeret som kom ut 18. oktober.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.