Sambåndet

Fredag 20. juli 2018
RSS

Vurderer oppdeling

ImFs forsamlingskonferanse på Bildøy siste helga i mars samlet seksti deltakere. Det er færre enn før, og de fleste av disse var kortreist.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 30. mars 2011.

Fakta

Forsamlingskonferanse

  • 25.-27. mars, Bildøy bibelskole
  • Tema: Tilbake til røttene
  • Deltakere: ca 60
  • Talere: Gunnar Ferstad, Roald Kvam, Glenn Nord-Varhaug, Erik Furnes m.fl.
  • Se opptak på Ustream

– Hovedvekten av deltakere kommer fra Hordaland. Det gjør at vi må vurdere om vi er mer tjent med en oppdeling i flere konferanser på ulike steder framfor en felles som nå, sier generalsekretær Erik Furnes.

Men til tross for noe lavere deltakertall enn før, tror han deltakerne hadde en positiv opplevelse av konferansen, fellesskapet og undervisningen.

En annen positiv erfaring var årets nyskaping der konferansen var lagt til samme helg som ungdomslederkonferansen. Det gav mulighet for ledere med ansvar for ulike deler av forsamlingen, til å reise sammen

– Vi hadde lagt opp til en felles samling i overgangen mellom konferansene. Dette ble en god samling med en god og åpen tone i kommunikasjonen, sier Furnes.

Deler av undervisningen fra konferansen blir gjort tilgjengelig som lydfil på podomatic.imf-ung.no. Neste forsamlingskonferanse er planlagt til vinteren 2013.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

TILBAKEBLIKK – Lederkonferansen: Verbene «spurte» og «svarte» brukes langt flere ganger i Bibelen enn ord for å «forkynne».

På sin nye singel spør John-Inge Rolfsnes om hvor stort mangfoldet er i samfunnet.

Copyright © Sambåndet 2018