Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

Vurderer oppdeling

ImFs forsamlingskonferanse på Bildøy siste helga i mars samlet seksti deltakere. Det er færre enn før, og de fleste av disse var kortreist.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 30. mars 2011.

Fakta

Forsamlingskonferanse

  • 25.-27. mars, Bildøy bibelskole
  • Tema: Tilbake til røttene
  • Deltakere: ca 60
  • Talere: Gunnar Ferstad, Roald Kvam, Glenn Nord-Varhaug, Erik Furnes m.fl.
  • Se opptak på Ustream

– Hovedvekten av deltakere kommer fra Hordaland. Det gjør at vi må vurdere om vi er mer tjent med en oppdeling i flere konferanser på ulike steder framfor en felles som nå, sier generalsekretær Erik Furnes.

Men til tross for noe lavere deltakertall enn før, tror han deltakerne hadde en positiv opplevelse av konferansen, fellesskapet og undervisningen.

En annen positiv erfaring var årets nyskaping der konferansen var lagt til samme helg som ungdomslederkonferansen. Det gav mulighet for ledere med ansvar for ulike deler av forsamlingen, til å reise sammen

– Vi hadde lagt opp til en felles samling i overgangen mellom konferansene. Dette ble en god samling med en god og åpen tone i kommunikasjonen, sier Furnes.

Deler av undervisningen fra konferansen blir gjort tilgjengelig som lydfil på podomatic.imf-ung.no. Neste forsamlingskonferanse er planlagt til vinteren 2013.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017