Kongens sølv til Danielsen

Nærmere hundre mennesker til stede for å hylle den tidligere rektoren.

Lars Johan Danielsen fikk onsdag 27. april tildelt H.M. Kongens fortjenestemedalje i sølv. Overrekkelsen skjedde på Danielsen videregående skole i Bergen, hvor Danielsen var tilsatt som rektor fram til sommeren 2010, da han gikk over i pensjonistenes rekker.

Tildelingen skjer for Danielsens rolle innen kristent arbeid, både innenlands og utenlands. I begrunnelsen heter det at Lars Johan Danielsen er «en av de største friskolepersonlighetene i norsk historie», med livslang læring og tilegning av stadig ny kunnskap. Han gikk tidlig inn lederoppgaver, og har vist uvanlig stor vilje til å ta ansvar med stor integritet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.