Kraftfull sommeruke i Lyngdal

– Jeg håper å preike til kraft – ikke bare om kraft.

Det er Roald Kvam som kommer med dette bønneønsket før sommerens Sommerstevne i Lyngdal, 25.-29. juli. Rektoren på Bildøy Bibelskole er hovedtaler under stevnet som har fått Kraft som overskrift.

– Jeg gleder meg veldig, på den litt blanda måten predikanter gleder seg, sier Kvam. Han er godt i gang med forberedelsen, men har fortsatt et stykke igjen før han er i mål. Forbønn fra misjonsfolket blir derfor godt mottatt.

– Til nå har jeg skrevet utkast til 10 ulike timer, og jeg skal ha 3. Så du kan godt si det er et stykke igjen, sier han med et smil.

For alle.
Han er ikke alene om å være bak talerstolen under Sommerstevnet. Erik Furnes, Martha Paulsen, Tor Ingvald Lauvrak og Ole Lilleheim skal tale på hvert sitt kveldsmøte, og under storsamlingen søndagen taler Marit Hauge. I tillegg blir det også temasamling med Jarle Haugland, daglig leder i Familie & Medier.

Sommerstevnet er på mange måter  naleuken under sommersesongen på Lyngdal Bibelcamp. Alt det faste av program og tilbud som du  nner gjennom hele sesongen, dukker også opp på Sommerstevnet. Det betyr at både KidzCamp for barna og Ungdomscampen for de litt større, kjører full pakke hver dag. I tillegg blir det plass for en familiefest lørdag, denne gang med Bjarte Leithaug. Han er godt kjent for sine mange barnesanger og er en levende og engasjert formidler til barna.

God humor.
Årets Sommerstevnet følger også opp tradisjonen med et litt lettere programpost åpningskvelden; kalt Kveldsåpent. Dette året er det Tore Hjalmar Sævik og Solveig K. Algrøy som skal dele på tiden.

– Jeg synes det er  ott at det gis rom for denne typen samling. Det er godt å slappe av og le litt sammen, sier Solveig K. Algrøy.

Som tidligere musikk-konsulent i ImF er hun godt kjent både med og i sammenhengen. Hun lover mye god bedehushumor der både miljø og folk kan risikere å bli tullet litt med. Og den frimodige misjonskonen Gunda som blant annet dukket opp på GF i fjor, er også med på lasset – med engasjement og uten sosiale antenner som før.

– Ja, Gunda kommer, med eller uten mann, lover Solveig, som gleder seg til å underholde indremisjonsfolket i Lyngdal.

– Kristne miljø har alltid hatt mye god humor i seg. Det er godt å kunne le når man har noe godt å le av, sier hun.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.