Dobbelkonferanse i Sandnes

Sett av 20.–22. september og få med deg både Lev-Livet- og Forsamlingskonferanse på Fredheim Arena samme helg.

– Arbeidet med Jesus i hjemmet har fått et sterkere fokus i ImF de siste 3-4 årene og flere av oss har også vært i USA på konferansene der. Nå er tiden kommet for å arrangere en lignende konferanse også i Norge, sier generalsekretær i ImF, Erik Furnes.

MELD PÅ
Tredje helga i september skjer det og tema for den norske konferansen er Lev livet, med undertittel Jesus i hjemmet. Hovedtaler blir George Barna (bilde), en anerkjent og meget ettertraktet foredragsholder om tematikken. En måned før konferansen har påmeldingstallet passert 225, men Jesus i hjemmet-konsulent Merete Åsebø Blindheim har god tro på at alle de 350 plassene i Fredheim skal bli opptatt.

Ved utgangen av august var deltakertallet steget til 290.

– Det siger stadig på med deltakere, så nå gjelder det egentlig å hive seg rundt for å sikre seg plass, sier hun, og minner om at det er mulig for en forsamling å reservere et visst antall plasser og fylle på med navn på deltakere senere.

NY UNDERSØKELSE
Et av høydepunktene under konferansen er presentasjon av en rykende fersk undersøkelse om hvem eller hva som har hatt størst betydning for nordmenn sin tro. Tallene begynner nå å ta form. Og dette er spennende stoff, ifølge Merete Åsebø Blindheim.

– Vi som hørte de første resultatene ble rørt, for dette er ærlige svar, fra virkelige mennesker som forteller hvem som har betydd mest for deres tro og trosvandring. Dette er utrolig spennende og jeg gleder meg veldig til hele undersøkelsen er ferdig. Dette kan jo få stor betydning for arbeidet vårt, sier en engasjert Blindheim.

TEAMET
Hovedtaler Georg Barna blir også med når ImF like godt kjører konferanse to – forsamlingskonferanse lørdag og søndag.

– Det er allerede ganske mange ImF-forsamlinger påmeldt Lev Livet, så da er det bare å forlenge oppholdet i Sandnes og være her ett døgn til. Det blir jo en vinn-vinn, to fluer i en smekk – eller kall det hva du vil, sier Runar Landro, forsamlingskonsulent i ImF.

Georg Barna skal undervise to sesjoner søndag om viktigheten av å bygge gode team for å lykkes med misjonsoppdraget.

– Veldig mye av det vi finner i Bibelen handler om teamarbeid på ulike måter. Georg Barna skal blant annet undervise om teamets betydning, hvordan det kan brukes i praksis og gi oss hjelp til å bygge opp et godt team, sier Landro.

SPEED-LEARNING
I tillegg til undervisning skal de også prøve noe helt nytt i ImF-sammenheng, nemlig speed-learning. Da deles foajeen på Fredheim opp med ulike bord. Ved hvert bord står ulike aktører som vil lære bort om sitt arbeid – til hjelp og inspirasjon for andres arbeid. De øvrige deltakerne går så rundt til de bordene de synes er spennende, blir der en stund, og går videre til neste bord:

– På denne måten rekker man over mange flere enn om alt skal skje i plenum, sier Landro, som har gode erfaringer fra lignende samlinger i Dawn-nettverket.

Nå håper og tror han mange ImF-ere tar seg tid til en ekstra dag i Sandnes.

– Her blir bønn og lovsang, læring, oppmuntring, utrusting til tjeneste og ikke minst godt fellesskap. Det er mange gode grunner til å ta turen denne helga, innbyr forsamlingskonsulenten.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.