Bibelcampen søker utsettelse på brann-krav

Innen 1. januar skulle Lyngdal bibelcamp ha lagt fram en plan som viser hvordan de kan oppfylle kravet til 8 meters avstand mellom de fastliggende campingenhetene. Brannvesenet Sør IKS satte først krav om tilbakemelding til 15. oktober, men ga utsatt frist til 1. januar fordi bibelcampen forhandlet med grunneiere om ny leiekontrakt. – Nå kommer […]

Innen 1. januar skulle Lyngdal bibelcamp ha lagt fram en plan som viser hvordan de kan oppfylle kravet til 8 meters avstand mellom de fastliggende campingenhetene. Brannvesenet Sør IKS satte først krav om tilbakemelding til 15. oktober, men ga utsatt frist til 1. januar fordi bibelcampen forhandlet med grunneiere om ny leiekontrakt.

– Nå kommer vi til å søke om ny utsettelse, trolig for hele 2014, fordi det må lages en reguleringsplan for området før nye leieavtaler med grunneier kan fremforhandles, sier drifts- og brannvernleder Bjarne Kjetilstad til Sambåndet.

LES OGSÅ: Oppfyller ikke brannkrav

1 svar
  1. Oskar Tveit says:

    Vil bare påpeke noen unøyaktigheter i artikkelen om brannkrav ved Lyngdal bibelcamping.Det skal ikke utarbeides noen reguleringsplan for området som campingplassen ligger på , men i området omkring KVS. Det kunne se ut som om grunneiere krevde regulering av campingområdet .Det er ikke tilfelle.

    Oskar Tveit ,grunneier

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.