Bibelcampen over til online booking

Bestilling av hus eller leilighet på Lyngdal Bibelcamp neste år starter 1. februar, og for første gang blir det online booking.

Til nå har bookingen til Lyngdal Bibelcamp foregått over e-post eller telefon. I 2015 går man over til online booking.

− Nå må man gjøre alt selv, akkurat som man ellers bestiller hotell eller billetter på nettet, sier driftsleder Bjarne Kjetilstad.

Fordi det fortsatt jobbes med det nye bookingsystemet, blir starten for bookingen til Bibelcampen 2015 senere enn det pleier å være. Mens det for årets sesong var bookingstart 2. januar, er datoen for 2015-sesongen er satt til 1. februar når det nye systemet blir lagt ut på Bibelcampens hjemmeside. Kjetilstad kan derfor foreløpig ikke oppgi noe telefonnummer eller e-post-adresse for bookingen. Han begrunner endringen slik:

− Det er for å gjøre det enklere for alle med tanke på bestilling av rom på Bibelcampen og for å lette arbeidet for dem som sitter i resepsjonen. Vi legger ut bilder av type rom vi har. Folk ser hva som er ledig, og de ser mer hva de får. Det er enklere for oss.

Kjetilstad forsikrer at det blir hjelp å få med det nye bookingsystemet for de som trenger det.
− Det vil fortsatt være mulig å bestille «på gamlemåten» via telefon, Åpningsdatoen 1. februar vil være lik for alle, sier han.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.