Talley Trio er tilbake

Er en av gruppene som deltar under årets Singing in the City 21.–23. mars. Og i år heter byen Valderøy.

Hymnekveld, homecoming og musikalsk kvalitet og bredde. Det er noen av stikkordene når Singing in the City snart arrangeres for 5. gang. 21.–23. mars er datoen. Da fylles Valderøy Bedehus på Sunnmøre med sang og musikk fra fredag kveld til søndag ettermiddag når Singing in the city rigger til musikalsk sang-fest.

– Det er sunt for konseptet vårt at vi kan flytte litt rundt. Vi har hatt mange tilreisende, også fra Sunnmøre, de fire årene vi har vært i Stavanger og Sandnes. Nå er tiden inne for å snu reiseveien, og det er lettere for oss i sør-vest å reise nordover, sier primus motor Johan Halsne.

ENGASJERTE
Men de som nå tror at rammene for Singing in the city med dette svekkes, må tro om igjen. For det er ikke et lite landsens bedehus som blir vertskap.

Valderøy Bedehus er et topp moderne lokale med plass til 500 mennesker. Det er nyoppusset, har moderne lyd- og lys-rigg, og det er godt tilrettelagt for matservering, skryter Johan Halsne, som forteller at Valderøy bedehus er et av de faste stoppestedene når han tidligere har hatt med seg amerikanske grupper på norgesturné.

– Det er en gjeng med svært engasjerte, dyktige og entusiastiske arrangører der oppe, så dette blir veldig bra, sier han.

NORGE og USA
Artistene som deltar, er som tidligere en god blanding av internasjonale og lokale sangere. Felles for dem alle er at de har et kristent budskap de ønsker å formidle gjennom sangen sin.

Fra USA kommer The Talley Trio. De er tilbake i Norge for 4. gang og er godt kjent av mange, blant annet fra det første Singing-arrangementet i 2008
De tre søstrene Kim, Heather og Valerie i gruppa Sisters, lander derimot for første gang på norsk jord.

– De var nettopp i England og har deltatt på store ting i USA. Jeg gleder meg veldig til å høre dem, sier primus motor Johan Halsne

De norske bidragene på scenen er Valderøykvartetten, Elin M Wennevold, Marit & Irene og Mette og Roger Sørensen.

HYMNEKVELD
Ikke bare lokalet er nytt. Årets arrangement inneholder også endringer på programsiden. Blant annet er fredags kveld viet en salme- og hymneaften.

– Da skal vi bruke tid på sanger som er felles i Norge og USA, sier Halsne, og nynner O, store Gud som eksempel.

– Og andre del lørdag blir en ren homecoming-kveld, slik vi kjenner det fra Gaither-miljøet, sier han.

Valderøy Bedehus ligger 10 minutts kjøring fra Ålesund. Det daglig shuttlebuss fra Thon-hotellet, som for øvrig har egne Singing-priser denne helgen. Si-REISER arrangerer også bussreise fra Kristiansand via Oslo, og Stavanger via Vestlandet.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.