Singing in Åkrehamn

Charlotte Ritchie er en av artistene som deltar når Åkrehamn denne helga er vertskap for Singing in The City.

I helgen arrangerer Indremisjonsforbundet (ImF) årets Singing in The City, og det er første gang det går av stabelen i Åkrehamn på Karmøy. Det blir konsert både i morgen kveld og lørdag ettermiddag og kveld i Åkrehamn nye kirke. På søndag avsluttes det hele med gudstjeneste med tale av generalsekretær Erik Furnes i ImF. Fra USA kommer Charlotte Ritchie og Jim Brady Trio og vil opptre både i morgen kveld og på gudstjenesten søndag. En rekke lokale sang- og musikkrefter vil også delta, som Felleskoret Åkra, Sevlandsgutane, Åshild Kvilhaug, Ingar og Camilla Hemnes, trioen Arvid, Ingeborg og Irene Alsaker og gruppen Kerysso.

Dugnadsinnsats
− I begynnelsen var Singing in the City i Stavanger–Sandnes-området fordi jeg der kjente en rekke lokale folk som kunne gjøre en dugnadsinnsats. Så har det kommet et ønske om at Singing in the City beveger seg i geografien. Jeg sa at det var greit, men da må mine lokale folk kunne jobbe frivillig, for vi kan ikke lønne noen. I fjor var det på Valderøy på Sunnmøre, og det var en veldig bra opplevelse. I år har vi lagt det til Karmøy fordi det er et rikt sang- og musikkliv der, og det er folk lokalt som kan gjøre en frivillig innsats, forteller Johan Halsne som er initiativtaker til Singing in The City.

Avslutter med gudstjeneste
− Noe spesielt med årets Singing in the City?

− Vi har laget et fast opplegg for Singing in The City. I år avslutter vi med utvidet gudstjeneste på søndag. Før har vi avsluttet med møte.

Så langt er det forhåndsolgt 27 enkeltbilletter og 32 konsertpass til Singing in The City. Det er også mulig å bestille hotell og busstur for de som må komme langveisfra, for å få med seg arrangementet. Ingen har vist interesse for tilbudet om busstur, men 50 personer har bestilt hotell i det sambåndet.no snakker med Halsne.

− Det kommer også en kontingent med 10 personer fra Sverige som har hørt om Singing in The City og som vil ha det med seg, forteller Halsne.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.