Ny runde med «Singing In The City»

Konserthelgen ruller snart i gang igjen på Fredheim Arena, Sandnes.

«Singing In The City» vil i år bli arrangert for fjerde gang helgen fredag 15. – søndag 17. mars. Arrangementet er i regi av Indremisjonsforbundet, i samarbeid med ImF Fredheim.

Godt utvalg.
Artistene som deltar er den amerikanske sangeren Charlotte Ritchie, Arne Pareli m/band, sanggruppen «Vokal», gospelkoret «Voice of Joy» og blandakoret «Vitne».

– Egentlig er det ikke noen som er toppet fremfor andre. De vi har fått i år er alle veldig gode, lover Johan Halsne, arrangør av «Singing In The City».

– Flott fellesskap
– Vi ønsker at folk som kommer skal få en opplevelse av et flott fellesskap, mye fin sang, og først og fremst få et møte med Jesus gjennom sang og vitnesbyrd, understreker Halsne.

Han håper på å fylle opp salen lørdag kveld med 500-550 konsertdeltakere, mot 450 i fjor. Det er også mulighet for å kjøpe billettpass for hele helgen. Dette vil gi tilgang til alle konsertene, og i fjor benyttet omkring hundre deltakere seg av dette tilbudet.

Ålesund neste?

Ifølge Johan Halsne, vurderer de å arrangere konserthelgen i Ålesund-området til neste år, men noen konkrete planer er ennå ikke lagt på bordet.

– Vi vil først se hvordan helgen her går, og hvor mange folk som kommer, før vi bestemmer oss for dette, sier han.
Informasjon om bestilling av billetter finner du på www.singinginthecity.no.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.