Sommerjakt etter nye Bildøy-studenter

Fasiten etter fire av fem uker er tre nye studenter.

– Det har vært varierende, men kjekt, sier David Pletten Aasgard.

Sammen med Daniel Sandberg har Aasgard sommerjobb med å besøke fem ulike sommerstevner. Målet for de to tidligere T2-studentene er å skaffe nye studenter til Bildøy Bibelskole.

– Dette betaler seg selv, sier Daniel og får støtte fra David.

– Det skal ikke så mange nye studenter til fra høsten før det har betalt tilbake kostnaden med teamet, mener David.

ULIKE GRUPPER
Når fire av fem uker er unnagjort, viser status tre studenter fra høsten 2014. Det er likevel ikke hele bildet, ifølge Aasgard.

– Vi møter mange av de som allerede har søkt og tenkt seg til Bildøy. Å møte dem på stand like i forkant, knytter dem enda tettere til oss og skaper forventing til året. Dessuten møter vi mange som har planer om å starte om noen år, forteller Aasgard engasjert.

OMBESTEMTE SEG
En av disse er Henriette Kleiveland fra Knarvik. 17-åringen har etter sommerens team-møte i Lyngdal bestemt seg for å starte neste høst.

– Jeg har alltid hørt om Bildøy og lurt litt på å gå der, men har vel egentlig helt litt mer mot andre skoler. Nå har det snudd, sier hun.

– Hvorfor det?

– Ved å møte sommerteamet har jeg fått høre mer om hvordan det er på Bildøy og oppdaget ting jeg ikke visste om fra før, forteller hun.

– NØDVENDIG INVESTERING
David beskriver de fire stoppene på Skjærgårds, TenOase, Lyngdal bibelcamp og UL som ganske varierte og forskjellige, og alle steder har de opplevd mye god respons.

Vi har møtt flere potensielle søkere, som vurderer ett eller flere år på Bildøy. Det er også mulige disippel-studenter der ute som vil gå enten et halvt eller helt år, sier David.

Så selv om ikke det offisielle regnskapet viser mer enn tre nye studenter før siste uke på Krik Arena, tror ikke David sommerturen er bortkastet.

– Dette er rett og slett nødvendig investering og jeg håper Bildøy ikke bare begrenser et slikt team til sommeren. Det er minst like viktig å rekruttere studenter gjennom vinteren, sier David Pletten Aasgard.

På grunn av ferieavvikling er det ingen tilstede ved Bibelskolen til å kommentere søker-resultatet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.