Si-Reiser jubilerer

Det største reiseselskapet med kristen profil i Norge er 35 år i år. Misjonseide Si-Reiser markerer i dag med over 200 gjester.

Lørdag 13. september feirer Si-Reiser 35-årsjubileum på Highland Hotel på Geilo med vel 200 gjester fra hele landet.

Les også: Nye tur-opplegg

Historien

Selskapets spede start var sommeren 1979 da Sunnmøre Indremisjon arrangerte en busstur til Tønder i Danmark med daværende kretssekretær som reiseleder. I åtte år var det bussturer i Norden og etter hvert på kontinentet, som sto på programmet.

I 1986 ble det dannet eget aksjeselskap, og reiseprogrammet ble utvidet med turer til Middelhavet, kalt Bibelferie i Syden.

Israel ble også et reisemål, og utpå 90-tallet kom opplevelsesreiser som et nytt tilbud. Selskapet har en avdeling for spesialtilpasning av reiser for skoler og enkeltpersoner, og fra 2014 blir Ravinalas misjons- og bistandsreiser en ny avdeling i Si-Reiser.

2010 ble et rekordår for Si-Resier med en omsetning på 77 millioner kroner, opp 40 prosent fra året før.

På festen i kveld blir det et visuelt tilbakeblikk på 35 års virksomhet som reiseoperatør. Lise Karlsen skal være festtaler, og kveldens jubileumskollekt går til Evangeliesenteret. Den svenske konsert- og kirkesangeren Lage Wedin skal ha minikonsert, og Knut Inge Røen vil fremføre kjente sanger fra repertoaret til den amerikanske countrysangeren Jim Reeves.

I 2004 markerte Si-Reiser 25-årsjubileum i Loen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.