Generalforsamlingen 2016 til Sunnmøre

Borgund folkehøgskole vil i 2016 få storinnrykk av indremisjonsfolk når ImFs høyeste organ skal samles.

− Det er veldig kjekt å være den som tar imot eieren vår. Jeg synes det er veldig flott at arrangementet kommer til oss, sier rektor Sven Wågen Sæther ved Borgund folkehøgskole.

Han regner med at det kommer cirka 1000 mennesker til møter under generalforsamlingen. Skolen har plass til cirka 110 overnattingsgjester og i tillegg noen campingplasser.

Gode fasiliteter
− For overnatting må vi spre det på lokale hotell, forteller Sæther.

For folk som er på arrangementer på skolen, har vi en rabattordning med Hotell Baronen i Spjelkavik og Sunde Fjordhotell.

Nylig fikk Borgund folkehøgskole et nytt påbygg til idrettshallen. I den nye salen er det plass til cirka 800 stykker, og i den gamle er det plass til cirka 400.

− Vi har gode møtelokaler og fasiliteter for stand og utstillinger, forsikrer Sæther.

Kjent med eier
− Hva vil det bety for dere å være vert for ImFs Generalforsamling?

− Personalet får mer kjennskap til organisasjonen. Vi blir kjent med eier, og eier blir kjent med oss. Hvis generalforsamlingen er langt unna sett fra vårt ståsted, for eksempel i Lyngdal, og man ikke har organisasjonstilknytning, da drar man ikke. Men hvis den er her, blir man med, sier Sven Wågen Sæther.

Det blir ikke første gang skolen har arrangementer av en slik størrelse. I sommer hadde Indre Sjømannsmisjon sitt Landsmøte der.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.