Kvinneforum tar form

Kvinnelige forkynnere, ledere og tillitsvalgte i ImF samles i kveld for andre gang for å gi hverandre inspirasjon og frimodighet i tjenesten.

− Det er ikke lett å si hva det er for noe. Vi vet ikke helt hva det blir. Men vi har satt opp at det er for ledere, forkynnere og tillitsvalgte. Spørsmålet er om det bare skal være lokale inspirasjonssamlinger eller et nettverk man kan bli medlem av, sier Aud Karin Kjølvik Ringvoll, personalleder i ImF.

Inspirasjon og frimodighet
På den første samlingen onsdag 14. januar på Sunnmøre kom det 25 stykker. Ifølge Kjølvik Ringvoll var det en samling med inspirasjon, samtale, mat og forbønn.

− Vi var opptatt av det å være kvinne i tjeneste, og vi snakket om det som gir inspirasjon og frimodighet i tjenesten. Vi samtalte om hva som er viktig for oss. I denne fasen sjekker vi hvilket behov folk har, og hva de kunne tenkt seg, forteller Kjølvik Ringvoll.

Hvordan forumet skal organiseres, som nettverk eller inspirasjonssamlinger, er ennå ikke klart.
− Det får vi lete oss litt frem til. Vi må også snakke om behovet for å møtes, sier Kjølvik Ringvoll.

Målet
Målet er derimot klart.

− Målet er å gi frimodighet til kvinnene som er i tjeneste, og invitere flere som har interesse og gaver til å bli med. Det er fordi vi registrerer at det er få nye kvinnelige forkynnere, og vi får spørsmål om det er rom for kvinner i vårt arbeid.

Kjølvik Ringvoll understreker at kvinneforumet ikke bare er opptatt av antall kvinner som er med, men at de er ute etter kvinner som har gave til å være forkynner eller leder.

I kveld samles det nye kvinneforumet på KVS Lyngdal. Det er også klart at tredje samling blir onsdag 15. april på Bildøy Bibelskole.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.