UL på nytt sted

Randaberg og komiteen i Ung Landsmøte (UL) er klar for å ta imot ungdommer fra hele landet.

I morgen begynner Ung Landsmøte (UL). De syv siste årene har arrangementet vært i Kongeparken i Ålgård, men i år er det på Randaberg. Prosjektleder for UL 2015, Christina Mathilde Sjaastad, innrømmer overfor sambåndet.no at denne flytting har betydd merarbeid for komiteen.

− Å flytte et så stort arrangement krever naturligvis mye planlegging og tilrettelegging. Etter syv år i Ålgård har vi fått på plass mange rutiner som nå måtte endres. Men vi har samtidig opplevd stor velvilje til å få dette til også på Randaberg, og har fått drahjelp av at NLMs Generalforsamling ble avholdt på samme sted, sier hun.

Ligger i rute
− Hvordan ligger dere an i forhold til alt det praktiske med UL?

− Vi tror vi ligger i rute. Mange, både ansatte og frivillige, har jobbet på spreng gjennom vinteren og nå tror jeg vi kan si at vi er klare til å ta imot deltakerne.

Sjaastad opplyser at det er greit med påmeldinger, men vil ikke gå ut med noe tall.

− Det er som det pleier å være. Folk er generelt litt trege til å melde seg på. Det er så å si er det samme antallet påmeldte i år som på samme tidspunkt i fjor, og det er kjempebra, sier hun.

Endret aktivitetsprogram
− Hva kan du si om programmet – noe nytt i år?

− Vi prøver alltid å fornye oss, og selv om vi i år måtte bruke mye tid og energi på flyttinga av arrangementet, vil deltakerne blant annet kunne merke at aktivitetsprogrammet har endret seg med blant annet golf, kajakk, foto og badminton som nye ingredienser på menyen. Vi vil også videreutvikle UL-kinoen og i år blir det comeback for bønnevandring som en del av møtet. Ellers ønsker vi også at UL skal være gjenkjennelig. Så også i år blir det utfordrende forkynnelse, gode konserter og mange, spennende seminarer og mye av det som gjør at mange kommer igjen år etter år, sier Christina Mathilde Sjaastad.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.