Hvem som helst kan bli Salomo

Det eneste som kreves er en voksenperson til å styre skuta - og selvsagt bilbelsultne barn og unge.

Salomokonkurransen er en bibelkonkurranse i regi av ImF-UNG. Her inviteres barn og unge til å konkurrere i spørsmål fra Bibelen.

– Hvem som helst kan melde på et lag, man trenger ikke være tilknyttet en forsamling, et lag eller en spesiell organisasjon, opplyser ansvarlig for konkurransen, barne- og familieleder Bjarte Vesetvik.

Det konkurreres i aldersgruppene 5.-7.klasse og 8.-10.klasse. Det er tre deltakere på hvert lag, og det arrangeres tre runder pluss finale. De tre beste lagene fra hver aldersgruppe går til finalen, som i år arrangeres på Lepsøya utenfor Ålesund. Finalelagene får dekket både reise og opphold.

– Det eneste som kreves, er en voksenperson som kan ta ansvaret for laget og for gjennomføringen av de tre første rundene, som arrangeres lokalt av lagleder, med oppgaver som man får tilsendt fra ImF-UNG, sier Vesetvik, som svarer på spørsmål på e-postadressen bjarte@imf-ung.no.

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.