Nytt Salomoansikt

Men Salomokonkurransen skal fortsatt inspirere til bibellesing for barn og unge.

– Jeg syntes det var på tide med en liten oppdatering av logoen, for den gamle har jo tross alt vært der noen år, sier salomokonsulent Linn Sirevåg.

Snart frist
Nå gleder hun seg til å gå i gang med årets utgave av bibelkonkurransen for barn og unge.

– Jeg håper jo at den nye logoen skal føre til at noen flere oppdager konkurransen eller oppdager den på nytt, sier hun.

1. oktober går påmeldingsfristen ut. Da får hun svaret på hvor mange lag som dette året fant vegen til påmeldingsskjemaene.

For alle
Alle lag og skoler i ImF og NLM får som tidligere år egen invitasjon til å bli med, men man trenger ikke vente på denne for
å melde seg på. Man trenger ikke være en del av en forening engang. Det holder å være tre unge, pluss en voksen.

– Det er åpent for hvem som helst til å melde seg på. Det er fullt mulig at for eksempel en besteforelder tar ansvar for et lag, sier hun.

Tillitsprinsipp
For salomokonkurransen gjennomføres etter tillitsprinsippet. Voksenpersonen tilknyttet hvert lag får tilsendt oppgavene og har ansvaret for å gjennomføre hver runde innenfor fristen. Etter tre innledende runder strykes den dårligste runden, og de tre beste lagene møtes i finalen på Raknestunet 27. april.

Oppgavene til hver runde er todelt. Den ene halvparten er generelle oppgaver fra hele Bibelen, den andre er hentet fra et definert avsnitt og vil være mer krevende.

Meld på
Oppfordringen fra salomosjefen er dermed klar: meld på lag, både fra skoler, foreninger og frie lag.

– Oppgaven med å være lagleder er ganske enkel. Kast deg rundt og samle noen barn og unge og gi dem hjelp til å lese i Bibelen på en spennende måte, sier Linn Sirevåg

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.