Booking til Bibelcampen åpner

Når bookingen for 2016-sesongen ved Lyngdal bibelcamp åpner 4. januar, er det med ny driftsleder i stolen.

Forrige sesong var den første med online booking til Lyngdal Bibelcamp. Driftsleder fram til 1. januar i år, Bjarne Kjetilstad, har positive erfaringer med omleggingen:

– For oss er dette klart en gunstig ordning, sier Kjetilstad, som fra nyttår går over i full stilling som internatleder ved KVS-Lyngdal.

På imf.no/lbc kommer man inn på linken til online booking, og på nettsiden man kommer til, velger man romtype og ønsket leieperiode. På siden kan man også få opp bilde av type internat/leilighet og bilde av rommene og informasjon om hva som er inkludert i leien og hva de forskjellige internat/leiligheter har av utstyr. Man betaler et depositum på 15 prosent av leiesummen via Paypal, resten betales ved ankomst til Lyngdal Bibelcamp. Fortsatt går det også an å bestille via resepsjonen ved KVS-Lyngdal.

Programmet for de ulike ukene på Bibelcampen finnes på denne siden, som oppdateres etter hvert som flere detaljer kommer på plass.

1. januar 2016 overtok Thomas Knudsen som driftsleder ved Lyngdal Bibelcamp, i 40 prosent stilling.

– Han har arbeidet ved Bibelcamp drift i fire-fem år, så det var naturlig å ansette ham. Jeg tror det blir bra, sier rektor Ståle Andersen ved KVS Lyngdal til Sambåndet.

Knutsen har bakgrunn som administrasjon- og kontormedarbeider.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet. Det er en spennende jobb. Det blir noe av det samme som jeg har gjort tidligere ved drift og butikk på Bibelcampen – og litt nytt, sier Knutsen til Sambåndet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.