Søker voksne ledere

– Vi ønsker folk som brenner for Jesus, har erfaring med barnearbeid, er glad i unger og ønsker å formidle og fortelle om Jesus for de minste, sier Ragnhild H. Steinbru.

Kidz Camp er navnet på barneopplegget som skjer på Lyngdal Bibelcamp, fra 30.juni til 28. juli i år. Her blir barna plassert i ulike aldersgrupper, hvor de får mulighet til å stifte nye bekjentskap og lære om Jesus i et trygt miljø med dyktige og lekne ledere.

Behov for voksne. 
Barnekonsulent i ImF-UNG, Ragnhild H. Steinbru, sier til sambåndet.no at de trenger flere voksne ledere i barnearbeidet på Kidz Camp.

– De siste årene har vi hatt mange yngre ledere, noe som har vært bra for alle. Men vi trenger også voksne innimellom, i et tilsvarende arbeid, som har mer erfaring og gjerne også egne unger, bemerker hun.

Ingen Fiskedam.
Fiskedammen, gruppen for 0-2 år, går i år ut av tilbudet på Kidz Camp. Rommet der Fiskedammen har holdt til, vil likevel være åpent for foreldre som ønsker å benytte seg av det, som lekerom for sine yngste. Det vil være utstyrt med høyttalere, som overfører taler og lovsang fra møtesalen til foreldre som ønsker å få med seg dette.

Det presiseres fra ImF-UNG sin side at dette et nødvendig tiltak for å imøtekomme de andre barna med nok ressurser, og altså ikke noen nedtrapping.

Vil omplassere ressurser.
Av de to stillingene som før har vært på Fiskedammen, blir nå én flyttet til Jungel (3 til 6 år) og én til Safari (2. – 4. klasse), da en har sett et behov for å disponere flere ressurser til disse gruppene. I tillegg ønsker de å legge inn mer ressurser i B-Tween, som er gruppen midt imellom barn og ungdom (5. – 7. klasse).

– Det er viktig å ta godt vare på de som kommer til B-Tween, da disse gjerne kan falle litt utenfor på bibelcampen; de er begynner å bli ungdommer, men er ikke store nok til å delta på Ungdomscampen. Vi ønsker å imøtekomme dem ved å arrangere kveldsamlinger også tirsdag, torsdag og lørdag, sier Steinbru.

Fra før har de kveldsamlinger, sosiale samlinger med lek og moro, på mandag, onsdag og torsdag. På de nye samlingene vil det legges mer til rette for et åndelig fokus, opplyses det.

Mer info om Kidz Camp og sommerjobb, finnes på Bibelcampens nettside.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.