Lykkelig par blir lykketreff for Nordmøre og Romsdal

Hans Ivar Guddal (23) og Marte Sofie Leithaug (21) blir nye barne- og ungdomsarbeidere i Nordmøre og Romsdal Indremisjon (NRI).

– Grunnen til at vi har ansatt Hans Ivar, er at han det siste året har vært her som T2-student fra Bildøy Bibelskole. I år kunne ikke Bibelskolen stille med nytt T2-team i Kristiansund, men vi ønsker å videreføre arbeidet, sier kretsleder Arild Ove Halås i NRI som kommentar til at kretsstyret har ansatt Hans Ivar Guddal og Marte Sofie Leithaug i barne- og ungdomsarbeidet for kommende år.

Kristen idrettskontakt og leirarbeid
De to er forlovet og skal nå jobbe sammen, han i 50 % stilling i barne- og ungdomsarbeidet og hun i 20 % stilling som leirmedarbeider. Hans Ivar vil hovedsakelig arbeide med leirene, litt lagsbesøk og videreføre de to Krik-lagene NRI har startet i Kristiansund.

– Jeg har vært der ett år og ser viktighetene av å være der videre og fortsette Krik-arbeidet. Leirarbeidet er også viktig, sier Hans Ivar.

Han har vært med i leirarbeid siden han var liten.

– Det er en så utrolig flott måte å møte Jesus på. På leir kommer det både kristne og ikke-kristne. Ikke-kristne kommer ikke på møter, men de kommer på leir. Nå får jeg lov til å gi litt igjen, forteller Hans Ivar.

Pendling
Siden begge to bor i Trondheim, blir det pendling og mest helgejobbing. I Trondheim tar Marte Sofie grunnskolelærerutdanning, mens Hans Ivar skal jobbe i 50 % stilling som barnehageassistent i en kristen barnehage.

– Hvordan blir det å pendle?

– Det kan bli travelt, men jeg tror det skal gå bra. Marte Sofie og jeg kommer til å reise i lag, men jeg kommer nok til å være i Kristiansund litt oftere. Vi gleder oss begge to til å begynne å jobbe, svarer Hans Ivar Guddal.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.