Forbereder seg på julemarked

I kveld inviterer Ingvild Berg til strikkekafé i Betlehem i Bergen. Hun oppfordrer til å lage ting til årets julemarked.

– I fjor arrangerte vi julemarked i Betlehem. Vi ønsker å arrangere det i år også. I forbindelse med det har vi en strikkekafé hvor folk kan lage ting til julemarkedet, forklarer Ingvild Berg til sambåndet.no.

Hun er med i komiteen for julemarkedet, og det er den som i inviterer til strikkekafé i Betlehem. De har hatt strikkekafé en gang før i år. Da kom det ifølge Berg 25-30 stykker.

– Da var det ikke særlig snakk om julemarkedet, men i kveld vil vi ha enda mer fokus på det, Vi har en egen side for julemarkedet på Facebook. Men man må ikke bidra. Det er ikke nødvendig å lage noe til julemarkedet. Man kan lage noe for egen del, forteller Berg og opplyser om at det er planlagt strikkekafé to ganger i løpet av høsten.

– Hvem er strikkeafeen for?

Egentlig er det for alle som vil. Det fungerer litt sånn at man blir kjent med forskjellige generasjoner. Vi har både godt voksne og unge med. Man kan lage noe, strikke, hekle eller håndarbeid, samtidig som vi har det sosialt. Det er viktig med en arena hvor man kan bygge fellesskap.

– Er det noen menn med?

Nei, det er bare kvinner, men det hadde vært kjempegøy hvis menn kom sammen og laget noe til julemarkedet, svarer Berg.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.