Ungdomscamp med god stemning

Ungdomskonsulent Solveig Hosøy i ImF-Ung har travle dager som ansvarlig for Ungdomscampen.

–Det har vært veldig god stemning og mange folk på Ungdomscampen. I forrige uke var det fullt. Det er rundt 90 ungdommer på bibeltimene og godt over 100 på kveldsmøtene. Det er Hosøys foreløpige oppsummering av årets opplegg for ungdom på Lyngdal Bibelcamps.

Ungdommene møter opp
– Hva slags tilbakemeldinger har dere fått?

– Vi har fått gode tilbakemeldinger. Foreldre setter pris på det gode tilbudet vi har til ungdommene. Og ungdommene selv møter og stiller opp kveld etter kveld. Det er en tilbakemelding i seg selv.

Denne uken på Ungdomscampen har Hosøy ansvar som ungdomsforkynner. Tema for bibeltimene har vært Bibelen en spennende bok.

– Jesus er tilstede på møtene. Det er stort å få være med på. Så er det masse flott ungdom. Hver uke er det cirka 20 ungdommer som jobber frivillig på campen, sier Hosøy.

Peke på Jesus
I fjor fikk ungdommen på Bibelcampen et nytt treffsted i det nye tun-bygget, som kalles Eden. Ifølge Hosøy fungerer stedet bra i år som ungdomscafé. Den er åpen hver kveld når det ikke er kveldsmøte.

– Det er fire ansatte som har ansvar for cafeen hver uke, og det er mye ungdom som kommer, forteller Hosøy.

Foruten forkynnelse er det forskjellige aktiviteter som gocart og boblefotball på Ungdomscampen.

– Vi ønsker å tilby gode aktiviteter og godt fellesskap til ungdommene, men vi ønsker først og fremst å peke på Jesus, sier Solveig Hosøy.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.