ÅRESALG: Det var to runder med åresalg på basaren. FOTO: Privat

Familiefeststemning på basar

På den første basaren på Lyngdal Bibelcamp kom det inn litt over 100 000 kr. Basarsjef Solveig Hosøy er imponert.

Den første lørdagen på årets Lyngdal Bibelcamp (LBC) er programmet litt annerledes enn det pleier å være. Det bruker å være misjonsløp, men i år er det basar for å få inn penger til bibelcampen. Solveig Hosøy, som er den som hadde ideen, kan uken etterpå, uke 28, se tilbake på basaren.

– Det var så kjekt, veldig fint vær, familiefeststemning og mulig å treffe nye folk, siden de satt rundt bord, og det var morsomme aktiviteter for barn. Jeg tror folk opplevde at det var god stemning. Vi er kjempefornøyde, rapporterer Hosøy til sambåndet.no.

Resultat
Hun tror det muligens var litt mer folk enn det bruker å være i uke 27 på bibelcampen. I alle fall var det rundt 100 barn på barnesamlingene. Det var to runder med åresalg og loddsalg i tillegg, med trekning på kveldsmøtet. Resultatet av basaren er litt over 100 000 kr inn til bibelcampen.

FESTSTEMNING: Folk koser seg på basar. FOTO: Privat

Imponert
– Hva synes du om resultatet?

– Jeg synes det er veldig imponerende. Jeg er imponert over campinggjestene den første uken på bibelcampen. Det er de som har bidratt til resultatet, sier Hosøy.

Lørdag i uke 29 blir det basar igjen på Lyngdal Bibelcamp.

ANSIKTSMALING: Ansiktsmaling var en av aktivitetene på basaren. FOTO: Privat

Vellykket
– Jeg tror at dette var et vellykket arrangement og så gleder vi oss til uke 29, for da blir det flere folk. Vi satser på det. Så får vi se om vi klarer å få til en like bra basar en gang til.

– Blir det basar på bibelcampen neste år?

– Det er for tidlig å si. Vi må evaluere, men vi er veldig takknemlige for at det ble en bra basar, og at vi fikk det til. Det er viktig, fastslår Solveig Hosøy.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.