Fest på Ung Landsmøte

I dag blir Randaberg Arena full av ungdommer som skal på festival, det vil si UL (Ung Landsmøte).

– Påmeldinger til UL er som normalt. Det har tikket inn mange påmeldinger hver uke nå, men det store trykket er i uken før og i UL uka, sier prosjektleder Christina Sjaastad for UL 2016 til Sambåndet.

Som fjorårets UL, blir også årets UL arrangert i Randaberg Arena.

Fest
Hva er spesielt med årets UL?

– Årets tema er fest. Det har vi ikke hatt som tema før. Vi skal feire og markere noen av de kristne høytidene, som advent, jul, påske og pinse. Og vi skal også markere fastetiden. Torsdag vil det være redusert program med færre seminarer og vi vil blant annet tilby et seminar om bønn og et seminar om faste samt et praktisk seminar om Løvhyttefesten. 

Mange aktiviteter
Sjaastad kan også opplyse om at det også på dette UL blir mange forskjellige aktiviteter som man kan delta på, som badmintonturnering, dans, fotball, fotokurs, padling og tur til Preikestolen. Nye aktiviteter i år er misjonstivoli og ultimate frisbee.

– Jeg tror det blir kjempebra. Det er mange spennende talere og bibeltime- og seminarholdere, i tillegg til alle de forskjellige aktivitetene og seminarene. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.