ImF-Ung med julegave til Evangeliesenteret

ImF-Ung ønsker å støtte andres barne- og ungdomsarbeid. I år er det Evangeliesenteret som får 30 000 kroner i julegave.

Det er andre år på rad ImF-Ung deler ut en julegave til andres barne- og ungdomsarbeid. Julegaven for 2015 gikk til Stiftelsen «Hjelp til Russland». I år går julegaven på 30 000 kroner til Stiftelsen Evangeliesenteret.

− Jeg vil si tusen takk! Vi er veldig takknemlige for gaven, sier informasjonsleder Bjørn Gjellum i Evangeliesenteret til Sambåndet.

Betyr mye
− Det er veldig flott at ImF-Ung velger å gi en gave til Evangeliesenteret. De unge viser interesse for arbeid blant rusmisbrukere ved å gi denne gaven.

− Ja, de hadde ikke behøvd å gi noen julegave i det hele tatt?

− Det er fantastisk at de gjør det.

− Hvordan skal pengene brukes?

− Det kan jeg ikke si ennå, men de vil gå inn i et budsjett. Det er en gave som kommer godt med i arbeidet. Store deler av Evangeliesenterets økonomiske ressurser kommer av gaver. 30 000 kroner er mye penger. Det betyr veldig mye å få dem, sier Gjellum.

Vel fortjent
Det er styret for ImF-Ung som bestemmer hvem som skal få julegaven. Styrets begrunnelse for å gi årets julegave til Evangeliesenteret, er senterets arbeid for å hjelpe mennesker inkludert barn og unge som sliter med rus, og deres tydelige kristne profil.

− Det er veldig fortjent. De driver et viktig arbeid med mennesker, også barn og unge, som sliter med rus. Evangeliesenteret passer godt inn i det som vi ønsker å støtte, sier daglig leder Kenneth Foss i ImF-Ung.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.