Jakter ny barne- og ungdomsleder

ImF Midthordland sliter med å finne erstatter for Andreas Evensen som barne- og ungdomsleder.

Andreas Evensen startet som kjent som ny daglig leder for ImF-Ung i januar.

− Det er ikke lett å få tak i folk. Vi har både annonsert og spurt en del direkte, sier kretsleder Hans Kåre Algrøy i ImF Midthordland til sambåndet.no.

Etter at Andreas Evensen sluttet har Inge Wilhelm Økland vært konstituert barne- og ungdomsleder i ImF Midthordland, foreløpig i 70 prosent stilling. Imens står Øklands egentlige stilling som barne- og ungdomsarbeider i ImF Midthordland ubesatt.

Midlertidig løsning
− Men Økland har sagt at han ikke vil stå lenge i stillingen som leder. Han ønsker seg tilbake til sin gamle stilling. Det er en midlertidig løsning, sier Algrøy.

− Hva skjer videre med rekruttering av ny barne- og ungdomsleder i ImF Midthordland?

− Vi har sett på forskjellige muligheter. Kanskje må vi dele opp arbeidsoppgavene i barne- og ungdomsavdelingen på en annen måte.

 Svekket på sikt
− Blir kretsens eget barne- og ungdomsarbeid svekket av at Andreas Evensen er borte og den gjenværende barne- og ungdomsarbeideren leies ut i foreløpig 30 prosent til ImF Straume?

− På sikt vil det bli det. Foreløpig har vi god kontroll. Mye av det som skjer dette semesteret og til høsten, er allerede planlagt, og Barne- og ungdomsrådet gjør en god innsats, men til høsten blir det spennende å se hvordan det går, sier Hans Kåre Algrøy.

Les også: Ansetter for å bygge forsamling

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.