ROKERING: Tina Haddeland (til v.) er ny daglig leder på Kvinatun, mens Anette Bye Stensland er ny ungleder i samme krets. Foto: Privat

Nye oppgaver i sør

Anette Bye Stensland er ny ungleder i ImF Sør, mens Tina Haddeland er ny daglig leder på Kvinatun.

‒ Det har vært litt endringer i arbeidsoppgaver på huset. Nye tider gjør at en må tenke nytt. Jeg har vært ungleder i fem år, og da er det greit å gjøre nye oppgaver, sier Tina Haddeland.

Den 01.01.2019 sluttet hun som ungleder i ImF Sør og gikk inn i en 50 prosent stilling som barne- og ungdomsforkynner i kretsen og 50 prosent stilling som daglig leder på kretsens leirsted Kvinatun.

Brenner

Samtidig overtok Anette Bye Stensland som ungleder. Hun er gift og har to barn og har tidligere vært ungdomsleder i en menighet og leirkonsulent i ImF Sør.

‒ Jeg brenner veldig for barn og ungdom, sier Bye Stensland.

Som ungleder vil hun få ansvar for familiearbeid, leirarbeid og Awana. Så langt har hun jobbet med å koordinere leirarbeidet og finne leirledere og registrere påmelding av leirdeltakere.

Bevisst

‒ Awana er et veldig bra opplegg som ungene kan ta med hjem, og det kan brukes på bedehuset og som en hjelp for foreldre til å formidle troen til sine barn.

‒ Hva tenker du om hva som må til for at barn og unge skal bevare troen og bli værende på bedehuset når de blir voksne?

‒ Jeg tenker at det er viktig at det er tilbud for ungdommer og de får tilhørighet til bedehuset og blir bevisst hva de tror.

Forskjell
Tina Haddeland har jobbet mye på Kvinatun som leirsjef før hun begynte der som daglig leder.

‒ Jeg kjente til noen av oppgavene på Kvinatun og vet litt hva det går i, forteller Haddeland.

‒ Hva er forskjellen på å være ungleder og daglig leder på Kvinatun?

‒ Det er veldig forskjellig. Som daglig leder på Kvinatun er en del av ansvaret ditt å få flere leietakere, og det er en del kontorarbeid og administrasjon.

Ønsker
‒ Hva vil du som daglig leder på Kvinatun?

‒ Jeg vil at Kvinatun skal bli en plass der folk kan møte Jesus. Og så vil jeg jobbe for at Kvinatun skal få flere leietakere, så det er bare å ta kontakt hvis man trenger å leie et lokale til bryllup, konferanse, barnedåp, bursdagsfeiring eller menighetstur.

På spørsmål om hva hun vil som ungleder, svarer Anette Bye Stensland:

‒ Jeg holder på å finne ut av min rolle, om hva det er å være ungleder, men jeg ønsker å bli kjent med kretsen. Der ønsker jeg å få være en ressurs for spesielt barne- og ungdomslagsforeninger med tanke på Awana.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.