TILBAKE: Torgeir Skrunes er tilbake i ImF Sør. På sikt skal han bli kretsleder. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Torgeir Skrunes snart tilbake som kretsleder

ImF Sør har ansatt Torgeir Skrunes i en 20% stilling. På sikt er planen at han skal avløse Ragnar Ringvoll som kretsleder.

I 201214 var Torgeir Skrunes kretsleder i ImF Sør. De siste åtte årene har han bodd i Bergen og blant annet vært husfar på Betania Studentfellesskap. Nå har han flyttet tilbake til Sørlandet og begynt i det som foreløpig er en 20% stilling i ImF Sør. Han skal ha ansvar for reiseruten og ha møter.

Målet er at han skal overta som kretsleder, men han har bedt om litt tålmodighet av private årsaker. Tidspunktet for overtakelse er ikke fastsatt, sier kretsleder Ragnar Ringvoll til sambåndet.no.

Fortsetter
Ringvoll vil fortsette som kretsleder inntil Skrunes overtar. I tillegg til jobben i ImF Sør har Skrunes et ettårs vikariat i 60% stilling innen psykiatri/rus i Hægebostad kommune. Samtidig vil kona Ragnhild være i turnustjeneste i 1 ½ år.

Det er kjekt å komme tilbake og ta opp tråden igjen, og det skal bli kjekt å treffe folk og komme rundt i kretsen, sier Torgeir Skrunes.

Ønsket
På spørsmål om hva han tanker om at Torgeir Skrunes skal overta som kretsleder, kommer det kontant fra Ringvoll:

Det er et bønnesvar, og det er bare gledelig. Torgeir er ønsket tilbake av både kretsen og kretsstyret. Snart kan jeg bli ordentlig pensjonist, og det skal bli nydelig å bli kvitt deler av ansvaret.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.