LEIR: Det blir leir, ikke vanlig, men flere bu-heime-leirer i Nordhordland Indremisjon. Illustrasjonsfoto

Leir på en ny måte

Nordhordland Indremisjon inviterer barn og unge på bu-heime-leir med overnatting hjemme og leir på dagtid.

Vi har vurdert alternative måter å arrangere leir på samtidig som vi klarer å overholde regelverket med tanke på smittevern. Da kom vi frem til Bu-heime-leir. Det blir leir med mange kjekke aktiviteter, forteller barne- og ungdomsarbeider Janne Merete Frøystad til sambåndet.no.

Komprimert
Ifølge henne blir det en komprimert leir som varer to dager fra kl. 10-16 og der deltakerne overnatter hjemme. Deltakerne spiser frokost hjemme og tar med seg egen nistepakke. På leiren blir det bibeltime, gruppesamlinger, sporløp og leirfest.

Det blir spennende å se hvordan det kommer til å fungere i praksis, sier Frøystad.

Fra 20. juni til 25. juni blir det tre bu-heime-leirer for barn fra 1.-7.klasse på Nordhordland folkehøgskole. Det er maks 30 deltakere på hver leir. Alle tre leirene er fulle med venteliste.

– Det er veldig kjekt at det er så stor respons, synes Frøystad.

Viktig
Etter leirene på Nordhordland folkehøgskole blir det en leir på Konglevoll bedehus, og i august blir det tre bu-heime-leirer på Raknestunet leirsted. I forbindelse med UL som i år blir online, blir det tenåringsleir på Nordhordland folkehøgskole i slutten av juli.

‒ Det som er spesielt med disse leirene, er at vi har begrenset antall deltakere for å ha mer kontroll på at smittevernreglene blir fulgt, sier Frøystad.

På hver leir blir det 8-10 ledere.

‒ Hva vil dere med bu-heime-leirene?

‒ Vi ønsker at barn og unge skal få høre om Jesus. Det er viktig med leirarbeid og at barn og unge har noe å gå til, og det er viktig for oss å holde kontakten med dem, sier Janne Merete Frøystad.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.