Åtte vil bli ungdomspastor i Fredheim Arena

Forsamlingen håper å ha ansettelsen klar før nyttår.

Da søknadsfristen for ny ungdomsleder/pastor i Fredheim Arena gikk ut 15. november, kunne daglig leder Andreas Bjørntvedt telle opp åtte søkere.

– Vi er veldig fornøyde både med antallet og søkerne som har meldt seg. Vi var litt spent på forhånd siden vi valgte bort å annonsere i aviser og kun baserte oss på digitale kostnadsfrie flater som nettsider, Facebook og Nav. Det ser ut som vi har nådd godt fram, sier Andreas Bjørntvedt (bildet under).

SANDNES: Andreas Bjørntvedt er daglig leder i forsamlingen i Fredheim Arena.

Det er 4 menn og 4 damer som har søkt. All søkere er i 30-40 åra. Hvor mange av dem som er direkte aktuelle, vil ikke Bjørntvedt tallfeste.

– Det er litt for tidlig å si, men basert på det vi har sett, er det stor sannsynlighet for at den rette personen finnes i søkerbunken.

Aktuelle kandidater vil nå bli kalt inn til intervjurunder, og målet er å ha landet ansettelsesprosessen før nyttår, med oppstart i løpet av våren.

– På grunn av en permisjon i høst så er mye lagt over på frivillige, og vi ønsker dermed å få på plass en fast lederstruktur inn mot ungdom/unge voksne så fort som mulig. Det er ingen vits å dra dette ut mer enn nødvendig, sier Bjørntvedt.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.