JÆREN: Asle Steinbru skal lede ImF-Ung videre, men blir boende på Jæren og skal etter planen pendle til Straume to dager i uka. Bildet er tatt på Bryne. FOTO: PETTER OLSEN

Han skal lede ImF-Ung

Asle Steinbru er ansatt som ny daglig leder for ImF-Ung.

– Jeg er svært takknemlig for at jeg har fått denne muligheten og kjenner meg motivert og klar, sier Steinbru til sambåndet.no.

Ungdomsleder

Det var torsdag i forrige uke at 30-åringen fra Klepp på Jæren fikk tilbudet fra styret i ImF-Ung, formidlet av administrasjonsleder og medlem av ansettelsesutvalget som var nedsatt, Anne-Kari Vik.

– I tiden som er gått, har jeg informert de det var naturlig å informere. Ungdommene jeg har jobbet med, og stabene, er kjent med det, sier Steinbru.

Asle Steinbru er i dag ansatt i full stilling som ungdomsleder i Bryne, Time og Undheim kirker. 1. september er satt som sannsynlig dato for tiltredelse i den nye jobben.

Blir boende på Klepp

Steinbru har de siste årene også vært styreleder for ImF-Ung og var dermed den som skulle lede arbeidet med å rekruttere ny daglig leder etter Andreas Evensen.

– Jeg har flere ganger tenkt at dette var en jobb som kunne vært kjekk å ha, men det at vi ønsker å bli boende på Klepp, har gjort at jeg har tenkt det ikke er aktuelt, sier Steinbru.

Den digitale jobbingen i koronaperioden gjorde imidlertid at han likevel tenkte at det kunne være mulig å veksle mellom pendling og hjemmekontor.

– I utgangspunktet skal jeg være to kontordager i uka på Straume, sier Steinbru.

Småbarnsfar

Den nye daglige lederen er gift og har to barn, en gutt på to år og en jente født så seint som 29. april.

– Vi ønsker å bo i nærheten av storfamilien ikke minst med tanke på barna. Det er viktig for oss, sier Steinbru.

Arbeidet til ImF-Ung er også svært viktig for ham:

– Det betyr mye for meg, og jeg gleder meg til å føre dette arbeidet videre og være med på å virkeliggjøre visjonen om at barn og unge skal kjenne, elske og tjene Jesus, sier Asle Steinbru.

1 svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.