VIKTIG: Generalsekretær Erik Furnes (t.v.) i ImF er glad for at Andreas Evensen blir ny rektor på Bildøy, selv om det skaper "hull" i både ImF og ImF-Ung. Bildet er fra lederkonferansen i 2017. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Glad for at Andreas Evensen blir ny rektor

Med Andreas Evensen som ny rektor på Bildøy bibelskole må ImF inne ny assisterende generalsekretær og ny leder for organisasjonsprosessen.

– Det er en stor lettelse at indremisjonsfolket har fått en så dyktig person som Andreas til å lede Bibelskolen på Bildøy de kommende årene. Rektorstillingen på Bildøy er en av de viktigste lederstillingene i ImF, og tilfanget av kandidater til en slik stilling er ikke stort. Med Andreas får vi en rektor med gode kvalifikasjoner innen teologi og ledelse, samt en person med visjoner fundert i den strategien som ImF og ImF-Ung har arbeidet etter de siste årene. Det sier generalsekretær Erik Furnes i ImF til sambåndet.no.

Torsdag kom nyheten om at daglig leder i ImF-Ung, Andreas Evensen, blir Bildøy bibelskoles nye rektor fra høsten av.

Jakt

Styreleder Asle Steinbru i ImF-Ung sier noe av det samme.

– Jeg tror Bildøy bibelskole får en knallgod rektor i Andreas Evensen, og han vil bli savnet i ImF-Ung, fremhever han og legger til:

– Nå jakter vi ny daglig leder. Vi vil begynne å jobbe med prosessen. Landsstyret skal snart ha møte, og der vil det bli tatt opp.

Tips

På spørsmål om hva som skjer videre i ImF når Andreas Evensen slutter som daglig leder i ImF-Ung, svarer Erik Furnes følgende:

– Det har vært viktigst for meg at Bibelskolen får en god rektor, vel vitende om at det gir ImF-Ung og ImF en utfordring i å finne Andreas sin etterfølger. Nå er det styret i ImF-Ung sin oppgave å finne en som kan lede organisasjonen videre, men vi gir gjerne tips og råd i den prosessen.

Oppgave

Daglig leder i ImF-Ung, assisterende generalsekretær i ImF og leder for organisasjonsprosessen har vært en og samme person. Hvordan blir dette fremover?

– Som selvstendig barne- og ungdomsorganisasjon er det som nevnt ImF-Ung sitt styre som skal finne sin leder. Resten av det du nevner, er det min oppgave å løse. Andreas har ledet organisasjonsprosessen inn i et godt spor så langt, og vi vil være i tett dialog med kretsene om veien videre, sier Erik Furnes.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.