PÅSKE: Kenneth Foss (t.v.) og Gunnar Ferstad er sentrale i forbindelse med påskemøtene i Straume Forum. Bildet er fra ImFs lederkonferanse i november 2023. FOTO: PETTER OLSEN

Klart for påskemøter på Straume

Ved inngangen til palmehelgen er endelig de siste personene på plass for gjennomføring av påskemøtene i Straume Forum.

– Det har vært vanskelig å få folk til de ulike praktiske oppgavene, konstaterer markeds- og arrangementsansvarlig i ImF, Kenneth Foss, overfor sambåndet.no.

Etter eksempelvis å ha fått «nei» fra åtte potensielle teknikere, har også disse feltene i arbeidsprogrammet blitt fylt ut med navn. I tillegg har tidligere generalsekretær i ImF, Erik Furnes, tatt ansvar for det som skal vises på skjerm.

– Det er ulike grunner til at folk ikke har ønsket å stille. Noen reiser bort, og noen har så mye kjør ellers i året at de ønsker å ta det litt med ro i påskehøytiden, sier Foss.

Påskemøtene arrangeres av ImF i samarbeid med ImF Midthordland, Bildøy bibelskole, ImF Straume og ImF Askøy.

Fire samlinger

De fire møtene holdes henholdsvis på kveldstid skjærtorsdag og langfredag og på formiddagstid 1. og 2. påskedag. Pastor i ImF Straume, Gunnar Ferstad, taler skjærtorsdag. På denne samlingen blir det også nattverd.

Bibellærer Ole Magnus Breivold ved Bildøy bibelskole taler langfredag, mens ImF-leder Runar Landro har ansvar for forkynnelsen 1. og 2. påskedag. Disse to siste dagene blir det også Awana-samling.

Bergen kristne bokhandel vil ha boksalg under møtene.

Fredag 22. mars: Peters påske på Nordhordland folkehøgskole.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.