Sambåndet

Søndag 20. oktober 2019
RSS
Tremor leder i akustisk lovsang på Bibelcampen. Foto: Privat

Ungdomscamp med god stemning

Ungdomskonsulent Solveig Hosøy i ImF-Ung har travle dager som ansvarlig for Ungdomscampen.

Skrevet av Brit Rønningen den 14. juli 2016.

Solveig Hosøy forkynner. Foto: Privat

Fakta

Ungdomscampen:

–Det har vært veldig god stemning og mange folk på Ungdomscampen. I forrige uke var det fullt. Det er rundt 90 ungdommer på bibeltimene og godt over 100 på kveldsmøtene. Det er Hosøys foreløpige oppsummering av årets opplegg for ungdom på Lyngdal Bibelcamps.

Ungdommene møter opp
– Hva slags tilbakemeldinger har dere fått?

– Vi har fått gode tilbakemeldinger. Foreldre setter pris på det gode tilbudet vi har til ungdommene. Og ungdommene selv møter og stiller opp kveld etter kveld. Det er en tilbakemelding i seg selv.

Denne uken på Ungdomscampen har Hosøy ansvar som ungdomsforkynner. Tema for bibeltimene har vært Bibelen en spennende bok.

– Jesus er tilstede på møtene. Det er stort å få være med på. Så er det masse flott ungdom. Hver uke er det cirka 20 ungdommer som jobber frivillig på campen, sier Hosøy.

Peke på Jesus
I fjor fikk ungdommen på Bibelcampen et nytt treffsted i det nye tun-bygget, som kalles Eden. Ifølge Hosøy fungerer stedet bra i år som ungdomscafé. Den er åpen hver kveld når det ikke er kveldsmøte.

– Det er fire ansatte som har ansvar for cafeen hver uke, og det er mye ungdom som kommer, forteller Hosøy.

Foruten forkynnelse er det forskjellige aktiviteter som gocart og boblefotball på Ungdomscampen.

– Vi ønsker å tilby gode aktiviteter og godt fellesskap til ungdommene, men vi ønsker først og fremst å peke på Jesus, sier Solveig Hosøy.

 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Inspirert av den amerikanske tradisjonen Thanksgiving inviterer divisi til å takke for alt det gode Gud har gitt oss.

Landsmøtet i KrFU får seg denne helgen forelagt et endringsforslag som vil rive bort grunnlaget for de kristne friskolene. Vi forventer at landsmøtet avviser forslaget.

De leter etter en mann, men ingen supermann. Han skal være en skoleleder, men trenger ikke være tidligere skolemann. Og så må han trives med ungdommen.

Bildøy bibelskole har sikret inntekter som kommer fra utleie av tjenesteboliger til eksterne leietakere.

Torsdag sydde Rebekka Slettebø den fineste brudekjolen og vant med det Symesterskapet på NRK. Der har hun også fortalt om sin kristne tro.

Copyright © Sambåndet 2019