ny juleplate fra divisi

Ny juleplate fra divisi

ImF-koret garanterer for julestemningen med sin siste plate.

Opptakene til juleplaten Mot Betlehem er gjort 6. desember i fjor under en akustisk konsert i Utstein kloster. Med seg under innspillingen hadde divisi Eirik Berge på piano/flygel og Kristiansand strykekvartett i svært stemningsfulle omgivelser i Utstein kloster i Rogaland.
– Dette har blitt til en cd som vi er veldig stolte av, skriver divisi i sin pressemelding.

Dyktige medarbeidere
Eirik Berge er en ettertraktet arrangør som har jobbet for en rekke kjente artister og ensembler, blant annet Carola, Maria Arredondo og Trondheimssolistene. Denne gangen har Berge skreddersydd arrangement for divisis juleprosjekt.
Tekniker Truls Birkeland har sørget for at den helt spesielle atmosfæren i det gamle bygget kan høres fra første tone på cd-en.

Koret divisi er tilknyttet Indremisjonsforbundet og Bildøy Bibelskole, og er godt kjent fra ulike arrangement i ImF-regi, blant annet som stevnekor under fjorårets Generalforsamling i Molde. De består i dag av et 30-talls erfarne sangere fra hele Sør-Norge.

Gammelt og nytt
Gjennom 27 år har koret spilt inn 10 cd-er, satt opp flere klassiske verk og turnert landet på kryss og tvers. Dirigent fra 2009 er Halvard Aase.
– Musikalsk benytter vi mange ulike sjangre, men kvalitet og innhold er alltid med som en rød tråd. Denne gangen er det julebudskapet som står i sentrum. Det som skjedde den første julen betyr lys og håp midt i mørketiden!

Cd-en inneholder alt fra noen av de mest tradisjonelle og kjæreste jule-
sangene som for eksempel Stille natt, Det hev ei rose sprunge og Deilig er jorden i en fin kombinasjon med oversatte julesanger av John Rutter som Marias vuggesang og Gi oss musikk.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.