Lovsang for Etiopia

Reiser stevne-Norge rundt for å selge håp.

– Har du to minutter, sier han og smiler overbevisende. 

Han har noe å selge som han virkelig har tro på. Midt mellom mylderet av stands for skoler og misjonsorganisasjoner, står de. Tre unge menn fra Sandnes som vil være med og endre verden.

– To minutter og tohundre kroner, sier Rudi Rossbak Nordbøe og vifter med produktet han vil skal skifte eier. Cd-en «Gjør meg lik». 

I hele sommer har de reist rundt fra stevne til stevne for å selge den egenproduserte cd-en til inntekt for Mercy Training Center i Etiopia – et arbeid som hjelper unge jenter ut av et liv i prostitusjon, gir dem frisørutdannelse og en sjanse til et nytt liv.

De drømte om å greie 200.000. Det sprakk. For salgssummen har snart passert en halv million.

– Gud har tatt dette prosjektet til helt andre steder enn vi hadde tenkt, sier Rudi.
– Men det er jo lenge igjen av UL. Selger vi alt vi har med oss har vi passert 600.000, sier han begeistret. 

En viktig grunn for det gode salget er at hele produksjonen var ferdig finansiert da salget startet. Takket være mange sponsorer, også private, kan alt som kommer inn på salget gå direkte til prosjektet.

Cd-en inneholder 12 sanger, 8 av dem selvskrevne låter. De fire andre er gamle bedehusslagere i litt ny drakt. Opptaket er gjort i Fredheim sine lokaler og Rudi roser både folket og ledelsen i ImF-forsamlingen.

– De har stilt seg fullt og helt bak oss i dette prosjektet og gitt en massiv støtte. Pastoren vår har til og med vært med under innspillingene og han har gått god for alle tekstene. Det er betryggende for vi ville gi ut noe med skikkelig innhold som kan bety noe for dem som hører på, sier han begeistret. 

I videovinduet kan du se ungdommens egen presentasjon av prosjektet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.