AFRIKA: Koret Watoto er for foreldreløse barn som vokser opp i Watoto barnelandsbyer i Uganda. ILLUSTRASJON: Skjermbilde fra promoteringsvideo

En spesiell gudstjeneste på Fredheim Arena

Watoto barnekor fra Uganda inviterte seg selv til Fredheim Arena, forsamlingen sa ja, og søndag blir gudstjenesten konsert med koret.

– Det er ikke en typisk konsert, eller på en måte er det det, men samtidig er det mye vitnesbyrd, og det er veldig sterke tekster og filmklipp. Det sier pastor Andreas Bjørntvedt i Fredheim Arena om forsamlingens gudstjeneste søndag 21. januar.

Gudstjenesten blir konsert med Watoto barnekor fra Uganda. De skal fremføre sanger fra sitt splitter nye album, «Better Days – There Is Hope».

Foreldreløse
Det er et kor for foreldreløse barn som vokser opp i Watoto barnelandsbyer. Disse landsbyene gir hjem, familier og helhetlig omsorg for 3000 barn, og de skaffer inntekter gjennom en fadderordning og sender koret rundt i hele verden for å rekruttere faddere til koret.

Bjørntvedt forteller at koret har vært i Fredheim Arena flere ganger, og at det er noen år siden sist.

Pinsemenighet
– Hvordan kom dere i kontakt med koret?

– De har tatt kontakt med oss, og det henger nok sammen med at vi deler lokaler med pinsemenigheten Puls Sandnes. De har hatt et tett forhold til Watoto og har konsert samme dag som oss

«Fantastisk»

– Hvorfor sa dere ja til dem?

– Siden det er gudstjeneste samme dag som de kommer til Puls Sandnes og opplegget de kommer med, er så bra, er det fint å gi dem ansvar for en gudstjeneste.  Så er bygget vårt også godt egnet til det, og vi synes konsertene er fantastiske, svarer Bjørntvedt.

– Det er et fint budskap. Det er bra det som kommer, og fadderordningen synes vi er bra, legger pastoren til.

Formidling

– Hvordan blir det å la gudstjenesten være en konsert?

– Forskjellen er vel bare at evangeliet blir formidlet på en litt annen måte, det har vi bare godt av, sier Andreas Bjørntvedt.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.