God oppslutning om teltmøteaksjoner

Arrangørene av teltmøteaksjonene i juni i Knarvik og Evje er fornøyde med aksjonene.

− Det var veldig godt oppmøte, aller best i helgene. Sammenlignet med tidligere år var det litt lavere respons på forbønn og på innbydelse i avslutningen av møtene. Det kommer en del folk som ellers ikke går på møter.

Slik evaluerer forkynner Torgeir Skrunes teltmøteaksjonen på Evje i juni. Der er det fjerde år på rad man arrangerer slike møter. Samlet sett er Skrunes godt fornøyd med årets aksjon.

Flotte møter.
− Det var flotte møter; mange folk i alle aldre kom. Vi ser at vi når folk som vi ellers ikke ser på møter på bedehuset. Det er lettere å komme på et teltmøte. Det er lavere terskel. Vi har en lokalradio, og den hadde sendinger fra alle møtene. Så vi når mye lengre enn til de som går på møter, forteller han og anslår at det var fra cirka 150 til cirka 350 stykker på møtene. Om noen ble kristne under aksjonen, vet han ikke.

− Hvordan gikk organiseringen av aksjonen?

− Det gikk veldig bra. Et ektepar eier jordet hvor vi har møtene, og det er de som satte i gang med aksjonen. Vi samler veldig bredt og har bestemt oss for at vi skal ha det til neste år også.

God forkynnelse
Fungerende ungdomskonsulent Solveig Hosøy i Nordhordland Indremisjon jobbet med teltmøteaksjonen i Knarvik i Lindås kommune. Hun oppsummerer aksjonen på følgende måte:

− Vi er veldig fornøyd. Det var veldig god oppslutning og mye god forkynnelse, men vi vet ikke om noen tok imot Jesus.

Ifølge Hosøy var det ikke færre enn 250 stykker på noen av møtene. På de vanlige kveldsmøtene var det nærmere 400 stykker. På konserten med Michael English var det fullt.

−Hvordan gikk det organisatoriske?

− Det var mye arbeid og mange folk involvert. Vi hadde døgnvakter, ni vakter hver dag. Det krever en del folk. I tillegg hadde vi grilling og barneopplegg.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.