LBC: Denne uka starter bookingen av både campingtomter og rom/leiligheter på Lyngdal bibelcamp. FOTO: SAMBÅNDET ARKIV

Nå kan du bestille på Bibelcampen

Tirsdag 30. og onsdag 31. januar åpner bookingen for årets sesong av Lyngdal bibelcamp. I år kan gjester bestille campingtomt like tidlig som rom og leiligheter.

Tidligere har bookingen av rom og leiligheter vært i begynnelsen av januar, og så har campingtomter blitt lagt ut for bestilling i løpet av mars. I 2024 blir det motsatt rekkefølge, men med kun én dags mellomrom. Tirsdag 30. januar kl. 10 åpner bookingen av campingtomter, og fra onsdag 31. januar kl. 10 kan en bestille rom og leiligheter. 

– Vi er redd for at vi mister gjester med at bestillingen av campingtomter ikke har skjedd før i mars, sier markeds- og arrangementsansvarlig i ImF, Kenneth Foss, til Sambåndet. 

Evaluering 

Høsten 2023 ble det som vanlig gjennomført flere evalueringsmøter av ImFs hovedarrangement på sommerstid.

– Vi hadde også i 2023 en god sesong på Lyngdal bibelcamp. Det var veldig mange fornøyde mennesker som er glad i campen, sier Foss.  

Fra Ungdomscampen meldes det om en god ånd i møtene. Mange gikk til forbønn for første gang, og det var også ungdommer som tok imot Jesus. 

Drift 

Når det gjelder drift, er det besluttet å øke standarden på frokosten, som skal serveres fra kl. 08 til 10. Middagen blir senere på dagen enn i 2023, men tidspunktet er ennå ikke bestemt. Gjester kan kjøpe middag i matsalen fra torsdag til søndag. Samtidig utvides menyen i butikken i servicebygget på campingen.  

– Vi tenker å arrangere noen gåturer i nærområdet i perioden mellom bibeltime og middag, sier Foss. 

De siste sesongene har det vært kafétilbud etter kveldsmøtene i stedet for Kveldsåpent. I motsetning til Kveldsåpent har kafeen ikke hatt program, men i 2024 legger en opp til å ha program med servering tre av kveldene – tirsdag, torsdag og lørdag. Forkynnerne vil bli utfordret til å bidra her. 

Program 

På programsiden ønsker ImF å øke satsingen på sang og musikk på bibeltimer og kveldsmøter.  

– Det skal kunne merkes fra og med 2024-sesongen, sier Kenneth Foss. 

En gruppe fra Vea bedehusforsamling stiller i uke 27, familien Løsnesløkken er på plass i uke 29 – inkludert Star of hope-konsert på fredagen. I uke 30 leder Arvid Pettersen lovsangen første del av uka, avløst av Morten Samuelsen i helgen.  Da gjenstår uke 28, som det fremdeles jobbes med.

Marit og Irene var savnet i 2023. De er tilbake på Bibelcampen i 2024. 

(Programmet oppdateres fortløpende og finnes på bibelcampen.no 

Artikkelen ble først publisert i Sambåndet nr. 8/23, som kom ut 20. desember.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.