Ny arbeider i Sogn og Fjordane

Runhild Øvreås (42) har begynt i ny jobb i Sogn og Fjordane Indremisjon. Hun tar gjerne imot gode ideer for å nå barn, ungdom og familier.

– Jeg har alltid hatt et hjerte for misjon. Jeg ønsker at flere skal bli kjent med Jesus. Det er flott å få lov til å jobbe lokalt for misjonen og få bety noe lokalt. Det er jeg veldig glad for, sier Runhild Øvreås.

Hun har sluttet i jobben som sykepleier for å bli den nye medarbeideren i Sogn og Fjordane Indremisjon. Den 1. januar begynte hun i en 40 prosent stilling. Øvreås er gift og har fire barn. Familien bor på gård i Askvoll kommune.

Inspirator
– Tittelen er ikke helt klar, men det er en slags konsulentstilling. Jeg skal følge opp det arbeidet som er i gang, skal være litt inspirator og rådgiver for de frivillige og prøve å starte noe nytt. Hovedarbeidet blir mot barn og ungdom og familier. Jeg skal jobbe tett med de frivillige. For det meste skal jeg jobbe lokalt i Askvoll, forteller Øvreås.

Det er ikke første gang hun jobber for misjonen. Et år jobbet hun og mannen som kristent fagpersonell i Sentral-Asia for Norsk Luthersk Misjonssamband. Indremisjonsforbundet kjenner Øvreås også godt til.

– Både jeg og familien har vært med i ImF lenge, og vi har vært på Lyngdal Bibelcamp og på generalforsamlingen. Og så driver jeg et ungdomslag, forteller hun.

Gode ideer
– Hva vil være viktig for deg i den nye jobben?

– Det er viktig er at flere blir kjent med Jesus. Så er det viktig å være der for de frivillige, at de kan få en å samarbeide med og som de kan kontakte, slik at de opplever at de ikke er alene, men at vi er flere, og får lyst til å fortsette å stå i dette arbeidet.

Siden en del av jobben er å forsøke å få opp virksomheten, er Øvreås interessert i gode ideer til spennende prosjekter og arrangementer som kan komme i gang.

– Jeg holder på å kartlegge litt og tar kontakt med foreninger og lag rundt om i kommunen og snakker om hvordan vi kan utvikle arbeidet på bedehuset. Og kanskje kan vi få til samarbeid med andre organisasjoner, sier Øvreås.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.