Headhuntet til Israelsmisjonen

Indremisjonsforbundet (ImF) mister snart en av sine unge medarbeidere til Den norske Israelsmisjon.

Vegard Soltveit ble oppfordret til å søke på stillingen som assisterende generalsekretær i Den norske Israelsmisjon (DNI). Han er i dag ansatt som ungdomsleder på Frikstad bedehus og er også medlem av forbundsstyret i ImF.

Satser på unge
– Det hadde nok med at DNI vil satse på unge, men også fordi de anså min utdanning og arbeidsfaring for å være relevant for arbeidet. Da jeg ble oppringt og bedt om å søke, hadde jeg bare litt generell kunnskap om DNIs arbeid og kjente til kun noen få prosjekter, sier Soltveit til sambåndet.no.

God markedsføring
– Hvorfor sa du ja til stillingen?

– Da jeg leste om DNIs arbeid, ville jeg være med. Å markedsføre godt, og vise hva vi holder på med, tror jeg er en viktig faktor for å engasjere mennesker i alle aldre.  Samtidig er jeg glad for at vi er et team som skal arbeide sammen om dette målet, og jeg tror det vil lykkes godt. DNI har mye spennende, viktig og godt å tilby unge mennesker som brenner for Jesus, som forsoningsarbeid og misjonsarbeid.

Les også: Hva betyr det å være en israelsvenn? (Synspunkt i Sambåndet)

Et tap
Generalsekretær Erik Furnes i ImF registrerer at en av organisasjonens unge medarbeidere nå slutter.

– Det er ingen tvil om at det blir et tap for Indremisjonsforbundet, er hans kommentar.

– Hva kan ImF gjøre for å beholde sine unge medarbeidere?

– Det er viktig å investere i talenter og ta vare på de som har fått opplæring og engasjement hos oss, sier Furnes og legger til:

– Av og til kommer det folk utenfra og blir engasjert i ImF. Andre ganger er det folk fra ImF som blir engasjert i andre sammenhenger. Vi må se stort på det, så lenge folk jobber for Guds rike. Og folk må få følge kallet sitt.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.