– Allsidigheten avgjorde

Arve Myksvoll er ansatt som ny økonomi- og administrasjonsleder på Bildøy bibelskole.

– Arve har røtter i ImF, han har selv gått på skolen og har et hjerte for arbeidet vårt. I tillegg til kompetanse på det fagområdet han får ansvar for, har han også en spennende allsidighet som er gunstig for en skole som vår, sier rektor Gunnar Ferstad til sambåndet.no.

Ulike oppgaver
Myksvoll var en av 16 søkere til stillingen som økonomi- og administrasjonsleder, der flere av søkerne var godt kvalifiserte. Årsaken til at valget falt på Arve Myksvoll, «var en totalvurdering», sier Ferstad.

– Han har kompetanse også innen musikk og lyd, han er allsidig innen friluftsliv, og han er bereist. Dette gir han en stor styrke, for som ansatt på Bildøy er du ansatt på skolen, du er ikke bare ansatt for å håndtere et isolert fagområde, sier Ferstad.

Fra næringslivet
Den nytilsatte deler disse vurderingene.

– Da jeg så utlysningen, kjente jeg at dette var en stilling det kunne være interessant å søke på. Oppgavene og allsidigheten som ligger i stillingen, tiltalte meg. Dessuten kjenner jeg skolen og vet det er en god plass å være, sier Arve Myksvoll.

Den nytilsatte er utdannet markedsøkonom fra BI og har de siste to årene vært ansatt i Akasia som leder for fagenheten Møllendal kapell og krematorium. Før det arbeidet han innen teknisk industri på Straume. Bakgrunnen fra næringslivet ser han på som en styrke.

– Jeg håper og tror jeg da kan se ting med andre øyne og andre briller og på den måten berike staben. Jeg tror ulike innfallsvinkler vil være positivt, sier han.

Mye nytt

Arve Myksvoll blir på Bildøy en del av ledergruppen sammen med studieleder og rektor. Og skolehverdagen vil gi mye ny læring også for ham.

– Jeg vil møte en del nye utfordringer, særlig i møte med skoleverket. Dette gleder jeg meg til å ta tak i og lære mer om.

Arve Myksvoll er 36 år, bosatt i Fjell kommune, gift med Mari, og de har et barn. Han starter i stillingen 1. mars og overtar for Knut Hogstad Nilsen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.